Me

Me

Kun tärkein voimavaramme on inhimillisyys.

"Istuin jälleen kerran lentoyhtiön loungessa aamukahvin äärellä. Katseeni vaelsi kanssamatkustajissa, jotka näennäisen tehokkaasti starttasivat uutta työviikkoa läppäreidensä takana. Oivallus oli yhtäkkiä hyvin kirkas: Me voimavarojemme äärirajoilla olevat suorittajat voisimme paremmin, tekisimme parempaa tulosta ja inpiroisimme työyhteisöjämme uuteen tehokkaammin, jos hyväksyisimme oman inhimillisyytemme ja hyödyntäisimme sitä polttoaineena emmekä suhtautuisi siihen rasitteena."
Hanna Tähkäaho
Elämyspuu osakas
"Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä, mutta minun täytyy nyt sanoa kiitos ei", vastasin, ja olin jopa itse hämmentynyt varmasta vastauksestani. Minulle on jotain suurempaa tulossa, tiedän sen, ajattelin, sanomatta sitä enää kuitenkaan ääneen tarjouksen antajalle. Oli aika alkaa jakaa vuosien aikana keräämiäni oppeja ja kokemusta ajattelu- ja tunnetaidoista myös muun maailman hyväksi."
Jonna Tähtinen
Elämyspuun osakas

Elämyspuun slogan “Pysähdy. Juurru. Kasva.” kuvaa meidän ideologiaamme
ja toisaalta prosessia kohti inhimillisten voimavarojen kehittämistä:

PYSÄHDY. Ilman pysähtymistä ei näe metsää puilta. Alati kiihtyvä oravanpyörä saattaa viedä meidän yksilönä tai organisaationa väärään suuntaan ilman säännöllistä pysähtymistä ja suunnan tarkentamista. Pysähtymisen tueksi koulutamme läsnäolotaitoja sekä erilaisia rentoutumistekniikoita.

JUURRU. Pysähtyminen edesauttaa juurtumista, omien vahvuuksien ja arvojen tunnistamista sekä tiiminä että yksilönä. Työyhteisöjä tuemme tässä mm. yksilöiden tunne- ja ajattelutaitojen kehittämisessä sekä tiimitaidoissa.

KASVA. Jos tilanne yrityksessä tai työyhteisössä ei ole toivotunlainen, jonkin on muututtava. Me tuemme yrityksiä mm. muutosta tukevan yrityskulttuurin rakentamisessa sekä vuorovaikutustaidoissa, jaksamiseen ja stressinhallintaan liittyvissä teemoissa.

Elämyspuu Työhyvinvointi Hanna Tähkäaho

Hanna Tähkäaho

Kauppatieteiden maisteri  | Mindfulness tunnetaitovalmentaja | LCF Life Coach®| NLP Practitioner | Psykologian kandidaatti (2022)

”Intohimonani on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen!” Tiimitaidot ja itsensä johtaminen ovat läsnäolotaitojen lisäksi Hannan fokuksessa.

Kouluttamisen lisäksi Hannan sydäntä lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden ura liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä.

Jonna Tähtinen

HLF® Rentoutusohjaaja | Mielen hyvinvoinnin valmentaja | LCF Life Coach® | Value Trainer® | Äänimaljarentouttaja 

Jonnan kyky nähdä pintaa syvemmälle on vertaansa vailla. Parhaimmillaan Jonna on työntekijäkokemuksen kehittäjänä, arvojen jalkauttajana ja arjen stressinhallintaan ja resilienssiin liittyvien teemojen oivalluttajana.

“Mielen hyvinvointi on minun intohimoni ja missioni on edistää niin mielenterveyttä kuin kokonaisvaltaista hyvinvointia.” Jonna kouluttaakin mm. psykoterapeutteja ja psykologeja kokemusasiantuntijana.

Elämys on moniaistinen ja merkittävä kokemus, joka voi tuottaa kokijalleen henkilökohtaisen muutoskokemuksen. Elämyksen aikana koettu ja opittu voidaan omaksua osaksi omaa arkipersoonaa, tai elämyksen kokeminen voi johtaa oman maailmankuvan muuttumiseen. Elämys on siis huomattavasti enemmän kuin mukava ja miellyttävä kokemus tai hyvä palvelu. Elämys on aina henkilökohtainen; ihminen määrittää itse oman elämyskokemuksensa. Elämyksiä ei siten voida takuuvarmasti tuottaa. On kuitenkin mahdollista luoda puitteet, joissa elämysten syntyminen on mahdollista ja jopa todennäköistä.

Wikipedia

 

Lisää ajatusmaailmastamme ja ideologiastamme voit lukea tai kuunnella blogistamme.

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.