Me

Me

Elämyspuu on syntynyt perustajaosakkaidemme intohimosta mielen hyvinvointiin. Taustamme ovat hyvin erilaiset eivätkä tiemme olisi edes kohdanneet ilman samaa oivallusta: suurin vaikutus onnistumiseen ja menestymiseen elämässä on mielen taidoilla. ​

Elämyspuu keskittyy voimavarojen rakentamiseen ja elvyttämiseen, etsitpä sitä yksityishenkilönä tai työyhteisön jäsenenä.

Yrityksemme Elämyspuu nimen ensimmäinen osa, elämys, kuvaa oivalluttavia elämyksiä, joihin pyrimme jokaisessa asiakaskohtaamisessamme. Ilman tätä tunneyhteyttä asiakkaan työkalupakkiin jää vain yksittäisiä mielenkiintoisia faktoja, joista ei ikinä synny sitä muutosta joko työyhteisöön tai yksilöön, mihin olemme sitoutuneet.

Elämyspuu-nimen toinen osa kuvaa toisaalta ihmisen joustavaa kykyä juurtua ja kasvaa kuten puu ja toisaalta meidän kaikkien luontaista luontoyhteyttä, jota hyödyntämällä varmistamme optimaalisen ilmapiirin luomisen tapahtumiimme

Hanna_tietoameista

Hanna Tähkäaho

“Minä rakastan: Merkityksellisiä kohtaamisia, ihmisten kehitystarinoita ja hitaita sunnuntaipäiviä perheen kanssa.”

KTM  | Mindfulness tunnetaitovalmentaja | LCF Life Coach®| Value Trainer®

”Intohimonani on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen!” Tiimitaidot ja itsensä johtaminen on läsnäolotaitojen lisäksi Hannan fokuksessa.

Kouluttamisen lisäksi Hannan sydäntä lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden ura liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä.

hanna@elamyspuu.fi
050-4136599

Jonna_tietoameista

Jonna Tähtinen

“Minut löytää joka aamu metsästä, rakastan aamuisia pitkiä kävelylenkkejä. Metsästä haen rauhaa ja omaa aikaa. Siellä on hyvä fokusoida päivä ja kuulostella itseään.”

HLF® Rentoutusohjaaja | Mielen hyvinvoinnin valmentaja | LCF Life Coach® | Value Trainer® | Äänimaljarentouttaja 

Jonnan kyky nähdä pintaa syvemmälle on vertaansa vailla. Parhaimmillaan Jonna on työntekijäkokemuksen kehittäjänä, arvojen jalkauttajana ja arjen stressinhallintaan ja resilienssiin liittyvien teemojen oivalluttajana.

Mielen hyvinvointi on minun intohimoni ja missioni on edistää niin mielenterveyttä kuin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pysähtyminen on kaiken alku ja juuri.”

jonna@elamyspuu.fi
045-3496481

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.