Referenssit

Meihin ovat luottaneet muun muassa:

mehiläinen
Nordea
Roots
Kuori Turku

Koulutuspäivä

Koulutuspäivämme lähti liikkeelle lempeässä luottamuksen ilmapiirissä, joka Elämyspuulla oli heti tullessa. Päivän aikana tehtiin alustuksen jälkeen tiimitöitä ja ammattitaitoinen moderointi varmisti sen, että saimme “kotiläksyt” mukaamme helposti ymmärrettävässä muodossa. Päivää tauotettiin erilaisilla pienillä rentoutuksilla, mikä sai meistä monet ymmärtämään, että omaa kiireistä työpäivääkin sai pienin keinoin vähemmän stressaavammaksi. Äänimaljarentoutus oli uusi kokemus ja siitä riittikin juttua vielä seuraavanakin päivänä.

Tiiminvetäjä, 54 vuotta, terveydenhoitoala

VIRKISTYSILTAPÄIVÄ

Alun luennosta saimme hyviä ideoita omaan stressinhallintaan ja hyvää oli, että kaikki joutuivat itse miettimään, mitä muutoksia tekevät päiväänsä. Porukan keskinäinen ymmärrys parani ja puhuimme asioista, joita työpäivässä ei kukaan ota normaalisti esiin. Nyt meillä on yhteiset säännöt, joilla pidetään yhdessä huolta työilmapiiristä! Loppurentoutuksessa nukahdin 🙂

Asiantuntijatiimin esimies, 37 vuotta

RETRIITTI

Kiitos voimaannuttavasta viikonlopusta. Ohjelma oli rakennettu mielenkiintoiseksi sisältäen sopivassa suhteessa joogaa, rentoutumista ja omien voimavarojen ja arvojen pohdintaa. Ryhmäkeskustelut avarsivat ja antoivat samaistumiskokemuksia. Kaiken lisäksi voin olla kiitollinen paitsi keventyneistä hartioistani ja kirkastuneesta syksyn suunnastani myös herkullisesta kasvisruuasta ja mukavia yllätyksiä täynnä olleista kotiinviemisistä. Voin lämpimästi suositella tätä ihmiselle, joka haluaa itselleen ja sitä kautta läheisilleen hyvää oloa.

Nainen, 57 vuotta

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Iso suositus Elämyspuulle! Ammattitaitoiset ohjaajat ja ihanat tilat! Elinen rentoutus oli huippu, juuri sitä mitä kaipasin.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Nukuin äänimaljarentoutuksen jälkeen kuin tukki, mikä on todella harvinaista. Älykellokin antoi palauttavasta unesta täydet pisteet!

Hannasta sanottua

Hanna on aivan mahtava valmentaja. Hänellä on rauhallinen mutta rohkea tyyli ohjata keskustelua ja esittää kiperiäkin kysymyksiä ja kommentteja. Hän on luotettava ja lämmin ihminen, jolle on helppo puhua. Kuuntelutaidot ja asioiden yhteenvetäminen luonnistuvat Hannalta. Olen jo suositellut häntä eteenpäinkin.

Hannasta sanottua

Hannassa on herkkyyttä, empaattisuutta ja tilanneherkkyyttä, mutta myös älykkyyttä ja liike-elämän ja esimieskokemuksen tuoma osaaminen. Avoin ja luottamusta herättävä ilmapiiri ja Hannasta huokuva ammattitaito teki heittäytymisestä todella helppoa.

Jonnasta sanottua

Jonna osaa kuunnella, kysyä ja valita juuri oikeat harjoitukset tilanteeseen! Tulee luottavainen olo. Se että löytyy ymmärrystä, mutta ei valmiita vastauksia oli hienoa. Kokonaisuus toimi hyvin ja valmennus avasi konkreettisesti silmiä joidenkin asioiden suhteen! Itsestään voi yhä oppia uusia puolia ja oppia kiitollisuutta.

Jonnasta sanottua

Elin elämässäni murrosvaihetta jossa en tiennyt kuka minä olen ja millaista on minun näköiseni elämä. Omantunnon arvoni oli matalalla ja tunsin olevani hukassa. En kyennyt näkemään itseäni realistisessa valossa. Valmennuksen avulla aloin oivaltamaan että olen jo sellainen ihminen mitä olin toivonut ja unelmoinut olevani. Olin jo nyt hyvä ja tarpeeksi. Löysin valmennuksen avulla voimavarat itsestäni ja elämästäni. Uskalsin viimein aloittaa elämän omana itsenäni, oman näköisessä elämässäni. Opin päästämään irti erilaisista ajatusmalleista, tavoista ja uskomuksista jotka ei palvelleet hyvinvointiani. Tuntuu että elämäni olisi vasta alkanut, ja se on ihanampi elämä kuin olisin voinut kuvitella. Jonnan elämänilo sekä palo jolla hän tekee työtään, on inspiroivaa sekä kannustaa minua tavoittelemaan unelmiani. Nyt tiedän että minusta on siihen. Kiitos Jonna!

Ihanat kouluttajat

Erittäin tunnelmalliset toimitilat ja kaikki koulutukset mihin olen osallistunut olen saanut jotain konkreettista hyötyä jokapäiväiseen elämään. Ja aina jäänyt hyvä fiilis!

Aivan ihana paikka!

Voin lämpimästi suositella jokaiselle joka haluaa pysähtyä kiireisen arjen keskellä ja panostaa omaan hyvinvointiin.

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.