Työyhteisöille

Kaipaako organisaatiosi hyvinvointia ja tuloksia, iloa ja menestystä?


Palautuminen | Hengitys | Stressinhallinta
Rentoutuminen | Resilienssi | Läsnäolo
Mindfulness | Henkinen suorituskyky


Itsensä johtaminen | Ajattelutaidot
Tunnetaidot | Tunneilmapiirin johtaminen
Vuorovaikutus | Tiimitaidot  

Elämykselliset valmennuksemme tukevat sekä työntekijöiden hyvinvointia että liiketoimintatavoitteiden saavuttamista.

Kysytyimpiä teemoja juuri nyt ovat workshopit, joissa keskitytään stressinhallintaan, tiimityön kehittämiseen, asiakaskohtaamiseen ja tunneilmapiirin parantamiseen.

Organisaatiotasi saattaa toisaalta jossain tilanteessa parhaiten herättää myös yksi valmentava luento.

Suosituimpia virkistystapahtumia ovat puolen päivän tai koko päivän tapahtumat, jossa yhdistetään inspiroiva tiimitekeminen, workshop tai luento, joka tulee organisaatiota yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa ja yhteinen rentoutuminen.

Avainhenkilöiden yksilöllinen coaching esimerkiksi tilanteissa, joissa työntekijä kaipaa yksilöllistä tukea esimerkiksi stressinhallinnassa, jaksamisessa tai esimiestyössä.

Elämyspuun inspiroivat tilat Turussa Kalastajankadulla mahdollistavat oivallusten syntymisen arjesta poikkeavassa ympäristössä. Tiloihimme mahtuu mukavasti 25 henkilöä. Harmonisissa tiloissamme voidaan jakaa porukka vaikka pienempiin tiimeihin tekemään ryhmätöitä.

Valmentajatiimimme on toki käytettävissä haluamassasi paikassa ympäri Suomen vaikka osana suunnittelupäiviä. Räätälöimme toiveidesi mukaisen päivän vaikka keskelle luontoa.

Kaikki koulutuksemme, valmennuksemme sekä
rentoutuksemme voidaan toteuttaa myös etänä verkossa.

KOULUTUSPÄIVÄT JA TYÖHYVINVOINTITAPAHTUMAT

Elämyspuun virkistys- tai koulutuspäivä tarjoaa teille elämykselliset puitteet parantaa tiimihenkeä ja lisätä henkilöstön hyvinvointia. Saatte uusia näkökulmia päivittäiseen työhön ja löydätte tiiminä ratkaisuja haasteisiinne.

Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti. Aiheena voi olla esimerkiksi:

Tiimityötaidot: Miten tunnistaa ja hyödyntää ihmisten erilaisuudet, palautteen anto, yhteiset toimintatavat ja tavoitteet

Tunneilmapiiri ja vuorovaikutustaidot: Miten rakentaa onnistumisen ja menestymisen ilmapiiri ja kulttuuri ja miten jokainen pystyy sitä ylläpitämään arjessa.

Asiakkaan kohtaaminen: Miten valmistautua kohtaamisiin ja rakentaa jokainen vuorovaikutustilanne niin, että se johtaa tuloksiin.

Esimerkki koulutuspäivän kulusta:
9:00 Aamukahvit ja tervetuloa
9:30 Oivalluttava luento sovitusta aiheesta, esimerkiksi tiimitaidot, asiakaskohtaaminen tai vuorovaikutus
11:00 Tiimityöskentelyä luennon aiheesta, mikä saa aiheen jalkautumaan käytännössä arkeenne
12:00 Ravitseva ja terveellinen lounas
13:00 Yhteinen työskentely jatkuu – ammattitaitoinen moderointi varmistaa päivälle sovittujen tulosten saavuttamisen
14:30 Iltapäiväkahvi
15:00 Pieni yhteinen rentoutustuokio
15:30 Päivän yhteenveto, opit ja sovitut toimenpiteet
16:00 Päivän päätös
Esimerkki työhyvinvointipäivän kulusta:
9:00 Aamukahvit ja tervetuloa
9:30 Oivalluttava luento sovitusta aiheesta, esimerkiksi stressinhallinta, palautuminen tai kokonaisvaltainen hyvinvointi
11:00 Tiimityöskentelyä luennon aiheesta, mikä saa aiheen jalkautumaan käytännössä arkeenne
12:00 Ravitseva ja terveellinen lounas
13:00 Kevyt ulkoilu/jooga/kehonhuoltotuokio tai muu toivomanne aktiviteetti
14:30 Iltapäiväkahvi
15:00 Sykettä tasaava ja verenpainetta laskeva äänimaljarentoutus tai muu tiimin yhteinen rentoutustuokio
16:00 Päivän päätös

Aamiais- ja iltapäivätapahtumat

Kaikki koko päivän workshopit ovat tarvittaessa räätälöitävissä 3-4 tunnin kokonaisuuksiksi. Tällöin päivä sisältää yleensä joko kevyen aamupalan tai iltapäivällä välipalan. 

Morning Fresh -kokonaisuutemme on erilainen tapa aloittaa vaikkapa suunnittelupäivä -tai miksei ihan perustiistai! Terveellisen aamupalan ja energisoivien fysiikkaa ja ajattelua herättelevien harjoitusten jälkeen päivä käynnistyy taatusti tehokkaasti. Suunnittelemme yksityiskohdat teidän päivän ohjelmaanne sopivaksi kokonaisuudeksi. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.

Relax and Recharge -kokonaisuutemme toimii erinomaisesti esimerkiksi kokouspäivän sulkevana ohjelmana. Eri tekniikoita (esim. mindfulness, mielikuvaharjoitteet, jooga, äänimaljarentoutus) käyttäen laskemme päivän sykkeet ja nostamme levollisuuden ja rentouden kautta onnistumisen ja menestyksen fiiliksen koko tiimin yhteiseksi voimavaraksi. Tästä on hyvä jatkaa joko yhteiseen illanviettoon tai kukin omalle taholleen. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luennot

Luennot ovat hyvä keino nostaa esiin herätteleviä puheenaiheita, motivoida ja käynnistää toivottuja muutoksia.

Valmentajamme ovat kiitettyjä puhujia, jotka saavat yleisön innostumaan ja tempautumaan mukaan. Oli kyseessä pienryhmätilaisuus henkilökunnalle, asiakkaille tai muulle sidosryhmälle tai suurempi luento, puhujamme varmistavat tilaisuuden mieleenpainuvuuden interaktiivisuudella ja intensiivisellä tunnelmalla. Räätälöimme luennon aina tavoitteidesi mukaan.

Luennot
Hanna Tähkäaho
hanna@elamyspuu.fi

  • Työyhteisö -ja esimiestaidot
  • Yhteishenki ja tiimityö
  • Stressinhallinta ja resilienssi
  • Asenne ja motivaatio

Luennot
Jonna Tähtinen
jonna@elamyspuu.fi

  • Mielen hyvinvointi
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Pysähtyminen ja läsnäolo
  • Arvot hyvinvoinnin ohjenuorana

Luennot

Avainhenkilöiden coaching

Avainhenkilöiden yksilöllinen coaching sopii tilanteeseen, joissa työntekijä kaipaa yksilöllistä tukea esimerkiksi stressinhallinnassa, jaksamisessa tai esimiestyössä.

Joskus yksittäinen valmennuskerta riittää oivalluttamaan ja edesauttamaan toivottuja muutoksia, mutta yleensä valmennuksen hyödyt nähdään parhaiten neljän tai useamman kerran jälkeen.

Yksilöllinen coaching on hyvin yhdistettävissä myös tiimin koulutuspäivään, josta jatkoksi voidaan sopia jokaisen jäsenen yksilöllinen, luottamuksellinen valmennustapaaminen.

Rentoutus ja Mindfulness

Kun kaipaat työpäivään, tiimipäivään, asiakastilaisuuteen tai vaikkapa seminaariin mieleen jäävää ohjelmaa, elämyksellinen rentoutushetki voi olla juuri ohjelman puuttuva palanen.

Syvärentouttavat tiibetiläiset äänimaljat rentouttavat yleisön takuuvarmasti ja jäävät puheenaiheeksi pidemmäksikin aikaa.

Mindfulness-läsnäoloharjoitteet taas saavat yleisösi pysähtymään ja fokusoitumaan olennaisen äärelle ja sopivat näin vaikka ohjelman alkuun tai tauottamaan ohjelmaa.

Yrityspäivä metsässä

Suosittelemme rohkeasti kokeilemaan koulutus- tai hyvinvointitapahtumaa metsässä.

Metsässä verenpaine ja pulssi tasoittuvat ja stressihormonin eritys vähenee tutkitusti. Keskittyminen on luonnon äärellä parempaa ja tästä eivät puitteet voi parantua.
Metsän vaikutuksia on tutkittu myös mittaamalla, miten aivot reagoivat stressiärsykkeisiin, jo parikymmentä minuuttia metsässä laskee verenpainetta ja vain viisi minuuttia riittää kohentamaan mielialaa.

Inspiroiva, tiimihenkeä nostattava ja stressiä laskeva päivä metsässä, yhteistyökansallispuistossamme lähellä sinua.
Räätälöimme tavoitteidenne mukaisen ohjelman kuitenkin niin, että pääosassa on yhteinen aika luonnossa retkeillen. Pakettiimme sisältyvät ruuat, juomat ja muut sovitut käytännön järjestelyt, eli teille riittää, kun saavutte paikalle sovitusti. Päivä, jonka tulokset jäävät taatusti elämään arkeenne!

IMG-20200801-WA0009

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.