Mennään metsään

Mennään metsään -tiimipäivä

Tuo tiimisi viettämään virkistävää päivää luonnon keskelle

Kun arki on kangistanut sekä mielen että kehon, yhteinen stressiä laskeva päivä metsässä saa teidät taas fokusoimaan kohti yhteistä tavoitetta energisempinä ja akut ladattuina. 

Päivän aikana pääsette konkreettisesti huomaamaan luonnon palauttavat vaikutukset luontoa yhdessä ihmetellen ja retkiruokaa kokkaillen.

Erilaiset rentoutumis- ja läsnäoloharjoitukset matkan varrella antavat työkaluja stressinhallintaan ja palautumiseen myös arjessa.

Eräilytaidon alkeet opittuasi suuntasi kulkee luontoon tulevaisuudessakin ehkä useammin kuin aiemmin! 

Metsässä ei tarvitse suorittaa vaan ainoastaan nauttia ympäristöstä yhdessä ja erikseen.

Mennään metsään -tiimipäivä on helppo tapa
tuoda porukka yhteen rakentamaan uutta inspiraatiota

Räätälöimme halutessanne tavoitteidenne mukaisen ohjelman kuitenkin niin, että pääosassa on yhteinen aika luonnossa retkeillen. Pakettiimme sisältyvät ruuat ja muut sovitut käytännön järjestelyt, eli teille riittää, kun saavutte paikalle sovitusti sään mukaisissa ulkoiluvaatteissa vesipullolla ja hyvillä kävelykengillä varustettuna. Päivä, jonka tulokset jäävät taatusti elämään arkeenne!

Tapahtumapaikka: Kuhankuonon retkeilualue n. puolen tunnin päästä Turusta. Valitsemme alkukartoituksen jälkeen juuri teidän porukallenne sopivan reitin. Metsähallituksen yhteistyökumppanina voimme sovitusti toimia myös muissa kansallispuistoissa, esimerkiksi Nuuksiossa, Teijolla tai Seitsemisen Kansallispuistossa.

Kesto: Noin 6 tuntia. 

Hinta: Alkaen 1450€+alv 10% (max 15 henkilöä).
Suuremmille ryhmille annamme mielellämme
erillisen tarjouksen!

Päivän ohjaajina toimivat luontoliikunnan ohjaaja, valokuvaaja, yrittäjä Jenny Paalijärvi  (VTM) ja työyhteisövalmentaja, Elämyspuun yrittäjä Hanna Tähkäaho (KTM). Meillä molemmilla on vuosikymmenten kokemus liike-elämästä asiantuntija- ja johtotehtävissä, eli työyhteisöjen arjen haasteet ovat hyvin tuttuja!

Teemme yhteistyötä myös työyhteisöasiakkaidemme arjen toimintatapojen kehittämisessä, eli kuka tietää – jotain isompaakin saattaa lähteä liikkeelle, kun pääsemme yhdessä metsään päästämään irti vanhasta ja antamaan tilaa uudelle!