Mennään metsään

Mennään metsään!

Tuo tiimisi viettämään rauhallista ja virkistävää päivää luonnon keskelle

Kun arki on kangistanut sekä mielen että kehon, yhteinen stressiä laskeva päivä metsässä saa teidät taas fokusoimaan kohti yhteistä tavoitetta energisempinä ja akut ladattuina. 

Päivän aikana pääsette konkreettisesti huomaamaan luonnon palauttavat vaikutukset luontoa yhdessä ihmetellen ja retkiruokaa kokkaillen.

Erilaiset rentoutumis- ja läsnäoloharjoitukset matkan varrella antavat työkaluja stressinhallintaan ja palautumiseen myös arjessa.

Eräilytaidon alkeet opittuasi suuntasi kulkee luontoon tulevaisuudessakin ehkä useammin kuin aiemmin! 

Metsässä ei tarvitse suorittaa vaan ainoastaan nauttia ympäristöstä yhdessä ja erikseen.

Mikä mahtava, energisoiva päivä tiimillemme! Päivä Jennyn ja Hannan kanssa oli erinomaisesti ammattitaidolla ja tyylillä järjestetty. Maasto on helppokulkuinen ja ääreist kaunis! Ihmisen on helppo imeytyä luonnon rauhaan ja hiljaisuuteen vetäjien ohjaamana. Ajatukset pysähtyvät hetkeen ja silmä löytää pieniä metsän ihmeitä, suopursun, karpalot, erilaiset hehkuvat varvut, ainutlaatuista! Samalla mieli avautuu ja virkistyy. Päivän kohokohtana tietenkin tiimissä yhdessä valmistettu lounas, suppilovahverorisottoa ja suussa sulavaa leipää. Lounaan kruunasi nuotiolla valmistettu jälkiruoka. Suosittelemme vahvasti ”Mennään metsään” retkeä työyhteisöille! Kiitos vielä kerran!

Ulla Heinonen, TSE exe, johtaja

Räätälöimme halutessanne tavoitteidenne mukaisen ohjelman kuitenkin niin, että pääosassa on yhteinen aika luonnossa retkeillen. Pakettiimme sisältyvät ruuat ja muut sovitut käytännön järjestelyt, eli teille riittää, kun saavutte paikalle sovitusti sään mukaisissa ulkoiluvaatteissa vesipullolla ja hyvillä kävelykengillä varustettuna. Päivä, jonka tulokset jäävät taatusti elämään arkeenne!

Pyydä tarjousta esimerkiksi päivästä Kuhanhuonon retkeilyalueelle, jonne pääsette joko omalla autolla tai kesäaikaan myös Fölillä n. 30 minuutissa Turusta. Päivän aikana (n.6h) kuljetaan helppokulkuista maastoa n. 6km ja tehdään ohjattuja läsnäolo- sekä stressinhallinnan harjoituksia sekä kokkaillaan yhdessä maistuvaa retkiruokaa.

Päivän ohjaajina toimivat luontoliikunnan ohjaaja ja yrittäjä Jenny Paalijärvi ja mindfulness tunnetaitovalmentaja, Elämyspuun yrittäjä Hanna Tähkäaho. Meillä molemmilla on vuosikymmenten kokemus liike-elämästä asiantuntija- ja johtotehtävissä, eli työyhteisöjen arjen haasteet ovat hyvin tuttuja!

Teemme yhteistyötä myös työyhteisöasiakkaidemme arjen toimintatapojen kehittämisessä, eli kuka tietää – jotain isompaakin saattaa lähteä liikkeelle, kun pääsemme yhdessä metsään päästämään irti vanhasta ja antamaan tilaa uudelle!