Sinulle

RENTOUTUKSET & RETRIITIT

ÄÄNIMALJARENTOUTUS TILAUKSESTA RYHMILLE

Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan harjoituksen aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle.

Ryhmätuntien hinnat alkaen 200€/60 min rentoutus (sis. alv 24%). Jos vuokraamme puolestanne tilat, hintoihin lisätään kulut tästä. Tulemme mielellämme myös teidän tiloihinne ja sovitusti otamme mukaamme alustat ja peitot. 

HYVINVOINTITAPAHTUMAT TILAUKSESTA RYHMILLE

Onko teillä kaveriporukka, joka kaipaa rentouttavaa ja hemmottelevaa yhteistä hetkeä? Suunnittelemme teille sopivan ohjelman ja vuokraamme puolestamme siihen sopivan tilat.  

Tapahtumien kesto voi olla mitä tahansa yhden tunnin ja koko päivän väliltä. Esimerkiksi äänimaljarentoutukseen päättyvä hyvinvointiworkshop inspiroivan yhdessä tekemisen siivittämänä sopii hyvin vaikkapa hyvinvointisynttäreille, -polttareihin, baby showereihin tai miksei ihan perustiistaihin! 

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.