Sinulle

RENTOUTUKSET & RETRIITIT

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutukseen pääset meillä viikon päätteeksi joka perjantai kello 17.30.
Näiden 60 minuutin viikkotuntien lisäksi kalenteristamme löydät noin kerran kuukaudessa 90 minuutin äänikylvyn.

Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan tunnin aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle. Ota mukaan rennot, lämpimät vaatteet ja villasukat.

Ihanat Elämyspuun tilamme sijaitsevat Turussa Kalastajankadulla, Turku Energian tornin takana. Täältä ohjeet saapumiseen.

Olet lämpimästi tervetullut viikkotunneillemme!

Alla olevasta napista pääset kalenteriimme, josta löydät kaikki äänimaljarentoutuksemme ja muut hyvinvointitapahtumat.

Tunnit maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai käteisellä.  Voit maksaa myös SmartumIla, Edenredillä tai ePassilla.

RETRIITIT

Miniretriitit, viikonloppuretriitit ja metsäretriitit kutsuvat sinut pysähtymään ja keräämään voimavaroja.

Suosittujen viikonloppuretriittien lisäksi tauotamme arkea noin kerran kuukaudessa puolen päivän tai koko päivän miniretriiteillä. Nämä järjestetään yleensä Kalastajankadun harmonisissa tiloissamme Turussa, joissa ryhmän energia rakentaa päivästä hemmottelevan ja energisoivan tauon arjen keskelle.

Viikonloppuretriittejämme järjestetään sekä Turussa että muualla Etelä-Suomessa harkiten valituissa, hyvinvointia ja pysähtymistä tukevissa lokaatioissa.

Päivän pituisten metsäretkien tarkoitus on päästää irti kiireestä, rauhoittaa mieli ja keho vastaanottavaiseksi omille ajatuksille sekä omalle hyvinvoinnille. Teemme retkillä erilaisia rentoutumisharjoituksia, pysähdymme hetkeen ja olemme läsnä itsellemme.

Oletpa retriittien ensikertalainen tai kokenut konkari, hyvinvointitapahtumamme sopivat aina kaikille! Ne eivät ole aatteellisia tai tarkasti tiettyyn kaavaan sidottuja. Teemat vaihtelevat, mutta yhteistä niille on oma aika, hiljentyminen, oman itse kuuntelu ja voimien elvyttäminen. Lempeät keholliset ja mielen harjoitukset elvyttävät voimasi ja lisäävät voimavaroja arjen vilskeeseen. Kaikki retriittimme on toteutettu laadulla hyvinvointiasi tukeviksi hemmotteluhetkiksi. Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Alla olevasta napista pääset kalenteriin, josta näet kaikki tulevat tapahtumat.

TILAUKSESTA RYHMILLE

Onko teillä kaveriporukka, joka kaipaa rentouttavaa ja hemmottelevaa yhteistä hetkeä? Korkealuokkaiset tilamme luovat puitteet teidän näköisellenne ohjelmalle ja pääsette rakentamaan yhteisiä muistoja! 

Tapahtumien kesto voi olla mitä tahansa yhden tunnin ja koko päivän väliltä. Esimerkiksi äänimaljarentoutukseen päättyvä hyvinvointiworkshop inspiroivan yhdessä tekemisen siivittämänä sopii hyvin vaikkapa hyvinvointisynttäreille, -polttareihin, baby showereihin tai miksei ihan perustiistaihin! Inspiraatiota tapahtumiin löydät kalenteristamme.

Halutessasi voitte tuoda mukananne omat tarjoilut ja vuokrata tilamme omaan käyttöön ohjatun ohjelman jälkeenkin.

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.