Sinulle

RENTOUTUKSET & RETRIITIT

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutukseen pääset meillä viikon päätteeksi perjantaisin kello 17.30.
Näiden 60 minuutin tuntien lisäksi kalenteristamme löydät noin kerran kuukaudessa 90 minuutin äänikylvyn. 

Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan tunnin aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle.

KAIKKI TUNTIMME OVAT PIENRYHMÄTUNTEJA, JOSSA SINUT KOHDATAAN YKSILÖLLISESTI. Meiltä saat käyttöösi alustat, peitot, tyynyt ja tarvittaessa villasukatkin, eli sinulle riittää kun tulet paikalla rennoissa, lämpimissä vaatteissa ja pääset heittäytymään hemmotteluu

Ihanat Elämyspuun tilamme sijaitsevat Turussa Kalastajankadulla, Turku Energian tornin takana. Täältä ohjeet saapumiseen. 

Jos tiedät olevasi vahvasti herkistynyt tuoksuille, otathan yhteyttä etukäteen. Teemme kaikkemme varmistaaksemme sinulle turvallisen vierailun. 

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Alla olevasta napista pääset kalenteriimme, josta löydät kaikki äänimaljarentoutuksemme ja muut hyvinvointitapahtumat. Varaathan paikkasi etukäteen kalenterista!


KALENTERIIN TÄSTÄ

Pienryhmätuntiemme hinta on 18€ (hinta voimassa 1.1.2021 alkaen). Tunnit maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai SmartumiIla, Edenredillä tai ePassilla. Kysy myös sarjakorttejamme, joilla pääset kaikille tunneillemme: 5 kerran kortti 70€ (yhden tunnin hinta 14€) ja 10 kerran kortti 130€ (1 tunnin hinta 13€)


RETRIITIT

Miniretriitit, viikonloppuretriitit ja metsäretriitit kutsuvat sinut pysähtymään ja keräämään voimavaroja.

RETRIITTEJÄ JÄRJESTÄMME TILAUKSESTA. KERÄÄ OMA PORUKKASI (5-15 HENKEÄ), NIIN TOTEUTAMME TOIVEIDENNE MUKAISEN ELÄMYKSEN.

Suosittujen viikonloppuretriittien lisäksi tauotamme arkea noin kerran kuukaudessa puolen päivän tai koko päivän miniretriiteillä. Nämä järjestetään yleensä Kalastajankadun harmonisissa tiloissamme Turussa, joissa ryhmän energia rakentaa päivästä hemmottelevan ja energisoivan tauon arjen keskelle.

Viikonloppuretriittejämme järjestetään sekä Turussa että muualla Etelä-Suomessa harkiten valituissa, hyvinvointia ja pysähtymistä tukevissa lokaatioissa.

Päivän pituisten metsäretkien tarkoitus on päästää irti kiireestä, rauhoittaa mieli ja keho vastaanottavaiseksi omille ajatuksille sekä omalle hyvinvoinnille. Teemme retkillä erilaisia rentoutumisharjoituksia, pysähdymme hetkeen ja olemme läsnä itsellemme.

Oletpa retriittien ensikertalainen tai kokenut konkari, hyvinvointitapahtumamme sopivat aina kaikille! Ne eivät ole aatteellisia tai tarkasti tiettyyn kaavaan sidottuja. Teemat vaihtelevat, mutta yhteistä niille on oma aika, hiljentyminen, oman itse kuuntelu ja voimien elvyttäminen. Lempeät keholliset ja mielen harjoitukset elvyttävät voimasi ja lisäävät voimavaroja arjen vilskeeseen. Kaikki retriittimme on toteutettu laadulla hyvinvointiasi tukeviksi hemmotteluhetkiksi. Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Alla olevasta napista pääset kalenteriin, josta näet kaikki tulevat tapahtumat.


KALENTERIIN TÄSTÄ


TILAUKSESTA RYHMILLE

Onko teillä kaveriporukka, joka kaipaa rentouttavaa ja hemmottelevaa yhteistä hetkeä? Korkealuokkaiset tilamme luovat puitteet teidän näköisellenne ohjelmalle ja pääsette rakentamaan yhteisiä muistoja! 

Tapahtumien kesto voi olla mitä tahansa yhden tunnin ja koko päivän väliltä. Esimerkiksi äänimaljarentoutukseen päättyvä hyvinvointiworkshop inspiroivan yhdessä tekemisen siivittämänä sopii hyvin vaikkapa hyvinvointisynttäreille, -polttareihin, baby showereihin tai miksei ihan perustiistaihin! Inspiraatiota tapahtumiin löydät kalenteristamme.

Halutessasi voitte tuoda mukananne omat tarjoilut ja vuokrata tilamme omaan käyttöön ohjatun ohjelman jälkeenkin.


OTA YHTEYTTÄ


Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.