Sinulle

SINULLE

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutukseen pääset meillä viikon päätteeksi joka perjantai kello 17.30.
Näiden 60 minuutin viikkotuntien lisäksi kalenteristamme löydät noin kerran kuukaudessa 90 minuutin äänikylvyn.

Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan tunnin aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle. Ota mukaan rennot, lämpimät vaatteet ja villasukat.

Ihanat Elämyspuun tilamme sijaitsevat Turussa Kalastajankadulla, Turku Energian tornin takana. Täältä ohjeet saapumiseen.

Olet lämpimästi tervetullut viikkotunneillemme!

Alla olevasta napista pääset kalenteriimme, josta löydät kaikki äänimaljarentoutuksemme ja muut hyvinvointitapahtumat.

Tunnit maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai käteisellä.  Voit maksaa myös SmartumIla, Edenredillä tai ePassilla, sekä sarja- tai lahjakortilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RETRIITIT

Miniretriitit, viikonloppuretriitit ja metsäretriitit kutsuvat sinut pysähtymään ja keräämään voimavaroja.

Suosittujen viikonloppuretriittien lisäksi tauotamme arkea noin kerran kuukaudessa puolen päivän tai koko päivän miniretriiteillä. Nämä järjestetään yleensä Kalastajankadun harmonisissa tiloissamme Turussa, joissa ryhmän energia rakentaa päivästä hemmottelevan ja energisoivan tauon arjen keskelle.

Viikonloppuretriittejämme järjestetään sekä Turussa että muualla Etelä-Suomessa harkiten valituissa, hyvinvointia ja pysähtymistä tukevissa lokaatioissa.

Päivän pituisten metsäretkien tarkoitus on päästää irti kiireestä, rauhoittaa mieli ja keho vastaanottavaiseksi omille ajatuksille sekä omalle hyvinvoinnille. Teemme retkillä erilaisia rentoutumisharjoituksia, pysähdymme hetkeen ja olemme läsnä itsellemme.

Oletpa retriittien ensikertalainen tai kokenut konkari, hyvinvointitapahtumamme sopivat aina kaikille! Ne eivät ole aatteellisia tai tarkasti tiettyyn kaavaan sidottuja. Teemat vaihtelevat, mutta yhteistä niille on oma aika, hiljentyminen, oman itse kuuntelu ja voimien elvyttäminen. Lempeät keholliset ja mielen harjoitukset elvyttävät voimasi ja lisäävät voimavaroja arjen vilskeeseen. Kaikki retriittimme on toteutettu laadulla hyvinvointiasi tukeviksi hemmotteluhetkiksi. Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Alla olevasta napista pääset kalenteriin, josta näet kaikki tulevat tapahtumat.

VERKKOKURSSIT

Elämyspuun ainutlaatuinen kolmen verkkokurssin kokonaisuus tuo sinut ison loikan lähemmäs hyvinvoivaa itseäsi ja omannäköistä elämää, jossa vahvuus löytyy sisältäsi, vaikka ulkomaailma ympäröisi sinut epävarmuudella ja muutoksilla:

Kun sinulla on 10 minuuttia päivässä: PYSÄHDY. -rentoutumisverkkokurssi

Kun sinulla on 20 minuuttia päivässä: JUURRU. -hyvinvoinnin rutiinit -verkkokurssi  (Saatavilla helmikuussa 2021)

Kun sinulla on 30 minuuttia päivässä: KASVA. -Mielen voima -verkkokurssi (Saatavilla helmikuussa 2021)

Suosittelemme verkkokurssien käymistä järjestyksessä, mutta toki voit halutessasi jättää jonkun välistä. Kaikki kolme verkkokurssi toimivat hyvin myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

Lue lisää verkkokursseistamme alta!

Kaupastamme löydät mm. jo viidettä kertaa käynnistyvän suosikkimme Vahva Mieli – Hyvinvoiva Minä – verkkokurssin.

 

HYVINVOINTILOMAT

Seuraava hyvinvointilomamme on siirretty syksyltä 2020. Ilmoitamme, kun se on taas varattavissa.

Lataudu ja uudistu Elämyspuun hyvinvointilomalla Kroatiassa!

Haluatko lomalla hellittää, oikeasti unohtaa arjen kiireet ja huolet, ja samalla tuntea voimiesi palautuvan päivä päivältä? Lomalta palaat paitsi rennompana ja akut ladattuna, mukana myös repullinen hyvinvoinnin työkaluja tuliaisiksi arkeen.

Elämyspuu kutsuu sinut Kroatiaan pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle, täysin omilla ehdoillasi. Päivittäiset aamulenkit, ohjatut rentoutus-ja mielikuvaharjoitukset sekä viikon kolme ryhmävalmennusta takaavat sen, että löydät taas kehon ja mielen yhteyden ja rennon läsnäolon.

Tämä hyvinvointiloma on paitsi pysähtymistä, omaa aikaa ja voimien elpymistä, myös uusia oivalluksia ja rutiineita oman hyvinvointisi tueksi.

Elämyspuun Jonna Tähtinen on koulutettu rentoutusohjaaja, mielen hyvinvoinnin valmentaja ja aamumotivaattori. Jonnan intohimona on luonto, henkinen kasvu ja hyvinvoinnin rutiinit. Jonnan lempeä ja kannustava ote tukee sinua löytämään oman hyvinvointisi avaimet turvallisessa ympäristössä.

Matkalaukussasi on kotiinpalatessa myös konkreettisia työkaluja pysähtymiseen, rentoutumiseen ja oman henkisen kasvun matkalle. 

Kaikissa lomapäivissä on hyvin myös omaa aikaa viettää saarella rentoutuen ja nauttien omasta tekemisestä.

Reitti / Aikataulu:

Lentoaikataulu: Ilmoitetaan myöhemmin.

Bussireitti:

Turku – Kaarina – Helsinki

Majoitus:

Valamar Isabella Island Resort 4, Porec
https://www.valamar.com/en/hotels-porec/valamar-isabella-island-resort

Rauhallisella Sveti Nikolan saarella, aivan Porecin edustalla sijaitseva 4 tähden lomaresortti kutsuu viettämään rauhallista ja rentouttavaa lomaa.

Hotellissa ulkouima-allas, spaosasto (yli 16-vuotiaille), yksityiset uimarannat, aurinkovarjot ja -tuolit (ilmaiset), ravintoloita, baareja.

Valoisissa ja moderneissa huoneissa: WC/Kylpyhuone, tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, parveke, ilmastointi, ilmainen wifi

 • Hintaan sisältyy:
  Elämyspuun hyvinvointiohjelma
 • Lennot
 • Majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Puolihoito hotellilla (aamiainen ja illallinen, ruokajuomat illallisella omakustanteisesti)
 • Treenitilat ulkona ja sisällä, jos huono sää
 • Ilmainen kuljetus saarelta Poreciin aikataulun mukaan
 • Lentokenttäkuljetus kotimaassa ( Turku – Helsinki-Vantaa – Turku)
 • Lentokenttäkuljetus kohteessa
 • 2 x 20 kg matkatavaraa per hlö
 • Käsimatkatavara 

Hyvinvointiloma tulee myyntiin heti, kun matkustaminen on taas mahdollista.

TILAUKSESTA RYHMILLE

Onko teillä kaveriporukka, joka kaipaa rentouttavaa ja hemmottelevaa yhteistä hetkeä? Korkealuokkaiset tilamme luovat puitteet teidän näköisellenne ohjelmalle ja pääsette rakentamaan yhteisiä muistoja! 

Tapahtumien kesto voi olla mitä tahansa yhden tunnin ja koko päivän väliltä. Esimerkiksi äänimaljarentoutukseen päättyvä hyvinvointiworkshop inspiroivan yhdessä tekemisen siivittämänä sopii hyvin vaikkapa hyvinvointisynttäreille, -polttareihin, baby showereihin tai miksei ihan perustiistaihin! Inspiraatiota tapahtumiin löydät kalenteristamme.

Halutessasi voitte tuoda mukananne omat tarjoilut ja vuokrata tilamme omaan käyttöön ohjatun ohjelman jälkeenkin.

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.