Home Kalenteri Unelmista tavoitteiksi -workshop

Unelmista tavoitteiksi -workshop

Mistä unelmoit? Mitä haluat saavuttaa vuonna 2022? Vai tuntuuko, ennemmin haluat tarkentaa omaa suuntaasi nyt, kun kahden vuoden korona-aika alkaa ehkä vihdoin olla takana. Nyt on paras aika pysähtyä, oppia menneestä ja ennen kaikkea katsoa rohkeasti ja unelmoiden tulevaan vuoteen.

Konkretisoidut unelmat toteutuvat todennäköisemmin, siksi teemmekin unelmien aarrekartan yhdessä. Ja sen lisäksi pääset rakentamaan unelmista konkreettisempia tavoitteita ja askelmerkkejä niitä kohti! Eli ensin unelmoidaan ja sen jälkeen saat työkalut alkaa toteuttamaan unelmiasi askel askeleelta.

Päivän aikana teemme lisäksi rentouttavia harjoituksia, jotka antavat unelmille siivet ja voimavaroja niiden toteuttamiselle.

Workshoppimme ohjaa Hanna Tähkäaho. Hanna on kokenut valmentaja, joka nykyään kouluttaa lisäksi uusia valmentajia. Hänen kanssaan pääset turvallisesti ja rennosti kohtaamaan omat unelmasi ja raivaamaan esteet niiden tieltä.

Hinta: 59€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit,  kahvin/teen ja pientä naposteltavaa. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet – muuta et tarvitse!

Pienryhmässämme sinulla on turvallinen ja oma tila rentoutua ja pysähtyä.

 

Päivä

13.2.2022
Expired!

Aika

15:00 - 19:00

Hinta

59 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Kategoriat
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi

Seuraava tapahtuma

QR Code