Home Kalenteri Stressi haltuun! -workshop

Stressi haltuun! -workshop

🌿Stressinhallintaworkshop nyt asiakkaiden pyynnöstä!

Huomaatko, että syksy on lähtenyt (liiankin) vauhdikkaasti liikkeelle ja kaipaat paitsi pysähtymistä, myös vinkkejä siihen, miten stressi pysyy hallinnassa hektisessä arjessa?

Aloitamme yhteisellä mindfulness-harjoituksella. Paljon läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia sisältävän luennon inspiroimana pääset lisäksi rakentamaan omia stressinhallinnan rutiinejasi, jotka kantavat arjessa. Lämmittävän ja hemmottelevan teetauon jälkeen iltapäivä päättyy syvärentouttavien äänimaljojen säestämänä ohjattuun mielikuvamatkaan hyvinvointisi alkulähteille.

Hinta: 49€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat, vesipullo ja mahdolliset muistiinpanovälineet.

Kolmen tunnin tauko mahtuu kiireisenkin kalenteriin ja takaamme, että tauko arjesta tuntuu huomattavasti pidemmältä! Vaikutukset kestävät pitkälle uuteen viikkoon ja loppuvuoteen.

Workshopin ohjaa Elämyspuun Hanna Tähkäaho. Stressivalmentajana Hanna kouluttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä arjen stressinhallintataidoissa. Hän on kauppatieteen maisterin tutkintoa ja 20 vuoden työkokemusta täydentänyt muun muassa psykologian opinnoilla sekä valmistunut myös Mindfulness tunnetaitovalmentajaksi ja LCF Life Coachiksi.

Hinta: 49€ (sis.alv.) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen.

Päivä

14.11.2021
Expired!

Aika

12:00 - 15:00

Hinta

49 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi

Muut järjestäjät

Jonna Tähtinen
Jonna Tähtinen
Puhelin
+35845 349 6481
Email
jonna@elamyspuu.fi
QR Code