Home Kalenteri Metsäretriitti

Metsäretriitti

🌿Metsäretriitistä lisää hyvinvointia!

Tutkimusten mukaan jo viisi minuuttia metsässä riittää kohentamaan mielialaa ja 20 minuuttia alentamaan verenpainetta. Metsätutkimuslaitoksen suosituksen mukaan viidellä lähiluonnossa vietetyllä tunnilla kuukaudessa on huomattava vaikutus henkiseen hyvinvointiin. Olisiko aika siis elvyttää luontoyhteytesi? Tämä on oiva tapa tutustua luontoon ohjatusti ja turvallisesti .

Metsäretriitti on turvallinen tapa pysähtyä, tutustua omaan itseensä ja hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Päivän luontoretki tarjoaa lukuisia etuja hyvinvoinnillesi!

Päivän aikana kuljemme helppokulkuisessa maastossa noin 8 kilometriä ja nautimme myös maistuvasta retkiruuasta. Tällä retkellä otamme rennosti, pysähtelemme usein ja annamme aikaa myös kesään heräävän luonnon ihastelulle.

Elämyspuun opastuksessa pääset rauhoittumaan ohjatusti ja jättämään arkihuolet taatusti taakse. Ohjatut rentoutumis- ja mielikuvaharjoitukset metsän keskellä auttavat sinua kuuntelemaan itseäsi ja tarpeitasi lisäten hyvinvointiasi pitkälle syksyyn.

Varaa mukaasi sään mukaiset varusteet ja hyvät kävelykengät.

Hinta: 79€ (sis.alv)

Tule kanssamme metsäretriittiin ja tutustu luonnollisesti itseesi!

The Osta paikkasi tästä ticket sales has ended!

Päivä

8.5.2021
Expired!

Aika

11:00 - 16:00

Hinta

79 €

Sijainti

Kuhankuono
Retkeilyalue
Jonna Tähtinen

Järjestäjä

Jonna Tähtinen
Puhelin
+35845 349 6481
Email
jonna@elamyspuu.fi

Muut järjestäjät

Hanna Tähkäaho
Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi

Seuraava tapahtuma

QR Code