Elämyspuun Kurssit

Pysähdy. Juurru. Kasva.

Elämyspuun kurssit, tapahtuivatpa ne verkossa tai tiloissamme, antavat sinulle työkaluja löytämään elämällesi suuntaa, löytämään vahvuutesi ja rakentamaan työelämätaitoja. 

Ready to rock-työelämävalmennus

Oletko lähiaikoina opiskelusi lopettava ja työelämän aloittava? Pyöriikö ajatuksesi kehää näiden isojen muutosten edessä? Kaipaatko tukea ja kannustusta? Elämyspuu Ready to Rock –verkkokurssi on syntynyt juuri sinunlaistesi toiveiden ja tarpeiden pohjalta ja sisältö on testattu ja hiottu timantiksi.  

Kurssilla löydät vastauksia muun muassa seuraaviin asioihin:

–          Mitkä minun vahvuuteni ovat ja miten saan ne parhaiten esiin?

–          Mistä tiedän, mikä minulle on oikea työpaikka ja työyhteisö?

–          Mitkä työelämätaidot edesauttavat omaa menestymistäni?

–          Miten varmistaa oma jaksaminen ja hyvinvointi välillä hektisessäkin työelämässä?

Elämyspuun Ready to Rock – työelämävalmennus ei tarjoa sinulle kuumimpia työnhakuvinkkejä ja -työkaluja, vaan sukellamme pintaa syvemmälle. Kurssin päätavoite on työelämätaitoja ja mielen taitoja kehittämällä vahvistaa sinun itsetuntoasi ja -tuntemustasi niin, että löydät nopeammin oman paikkasi työelämässä ja menestyt valitsemallasi tiellä omien, ainutlaatuisten ominaisuuksiesi ansiosta. Työelämä tarvitsee juuri sinua! 

Verkkokurssin kesto on 4 viikkoa ja alkaa keskiviikkona 3.6.2020.  Jokaisen viikon aluksi saat sähköpostin, joka sisältää viikon kurssimateriaalin: videot, tehtävät ja muut käsiteltävään teemaan kuuluvan materiaalin. Näitä voit tehdä omaan tahtiisi viikon aikana. Materiaalit säilyvät sinulla, joten voit palata niihin koska vain tulevienkin kuukausien aikana. Valmentajaan saat yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse koska tahansa kurssin aikana. 

Neljän viikon kurssin hinta on 89€ (sis. alv 24%). Saat sähköisen lahjakortin kurssille halutessasi. Kurssin saat ostettua täältä. Saat kurssin maksamisen jälkeen lisätietoja sähköpostiisi ja tällöin voit halutessasi tilata myös lahjakortin.

Kurssin vastuuvalmentajana toimin minä, Hanna Tähkäaho. Olen mentoroinut työelämään siirtyviä nuoria jo pitkään ja kurssi onkin syntynyt heidän toiveidensa ja tarpeiden pohjalta. Lisäksi minulla on 20 vuoden kokemus työelämästä johto-, esimies-, ja asiantuntijatehtävistä, joissa olen päässyt haastattelemaan ja rekrytoimaan kymmeniä työelämänsä eri vaiheissa olevia ihmisiä. Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteen maisteri ja vuosien varrella kouluttautunut mentaali- ja työyhteisövalmentajaksi (LCF Life Coach®, Value Trainer®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja sekä lukuisia muita täydennyskoulutuksia psykologian, sosiologian ja kasvatustieteen saralla). Olen yksi Elämyspuun perustajista ja osakkaista.

Elokuussa 2020 alkavat Kurssit:

Project Me 2.0 -kurssi

Haluaisitko löytää tasapainon kesän jälkeen uudelleen omaan arkeen ja voida paremmin? Haluaisitko löytää selkeän suunnan? Tuntuuko, että olet kuunnellut ulkoisia vaatimuksia ja paineita enemmän kuin sisäisiä toiveita ja haluja? Ja vaikka sinulla olisi jo selkeä päämäärä ja suunta, on välillä hyvä pysähtyä kirkastamaan tavoitteitaan. Tällä kurssilla pysähdyt tarkastelemaan elämääsi kokonaisuutena ja kirkastat sinun toiveitasi  ja tapaa elää ja olla. Tämä kurssi voi muuttaa koko elämäsi! Itsetuntemus lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja onnellisuutta ja sen lisäksi parannat varmasti elämänlaatuasi.

TÄLLÄ KURSSILLA SAAT:

  • Useita työkaluja lisätäksesi kokonaisvaltaista hyvinvointia.
  • Erilaisia tekniikoita rentoutumiseen ja palautumiseen.
  • Suljetun yhteisön, jonka kanssa jakaa kokemuksia ja näkemyksiä matkan varrella.
  • Rohkeutta ja varmuutta elää omannäköistä elämää.
  • Toimintasuunnitelman tulevaisuuteen.
  • Valmentaja on tukenasi koko matkan ajan ja saat halutessasi myös yksilövalmennusta.

KURSSI SISÄLTÄÄ:

  • 4 workshoppia ihanissa Elämyspuun tiloissa Kalastajankadulla Turussa.
  • 2 teemaa etätehtävinä. Saat suorittaa tehtävät kotona omassa rauhassa, mutta ohjeistan sinut tehtäviin ja syvennän sinut aiheeseen.
  • Valmentajan tuen koko matkan ajan.
  • Voit rakentaa materiaaleista itsellesi työkirjan.

KURSSI ALKAA 25.8.2020

Hinta: Nyt tarjouksessa 290€ (norm. 490€) Sis. alv 24%.

Voit maksaa kurssin kerralla (Ilmoittaudu täältä) tai osamaksulla. (laita meiliä hello@elamyspuu.fi)

Osan ryhmätapaamisista voi korvata yksilövalmennuksilla tai toisen kurssin päivillä.

Voit myös kysyä lisätietoja kurssista ja sisällöstä jonna@elamyspuu.fi

Palautetta aiemmasta kurssista:

”Löysin kurssin avulla voimavarat itsestäni sekä elämästäni. Uskalsin viimein aloittaa elämän omana itsenäni, oman näköisessä elämässäni.”

”Pysähtyminen oli erittäin tärkeä asia jonka opin tällä kurssilla. Sitä vaalin. Varsinkin kun meinaa stressikäyrä nousta tai joku tilanne saa verenpaineen nousemaan. Käytän useaa opettamaasi tekniikkaa ja ne toimii kyllä hyvin. Aamun tärkeyttä opetit myös ja kaikki  se on totta, siitä kostuu päivät ja päivistä vuodet. Vuosista koko elämä. Sen takia olen ottanut aamutekniikoita käyttöön arjessani.”

Kurssin vetäjänä toimin minä, Jonna Tähtinen. Olen rentoutusohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja ja intohimonani on mielen hyvinvointi. Olen koulutukseltani  rentoutusohjaaja®, LCF Life Coach®, Value Trainer® ja äänimaljarentouttaja.

Lokakuussa 2020 alkavat kurssit:

Kohti unelmaduunia -uravalmennuskurssi

Mietitkö usein, mitä teet sitten “isona”? Nykytyössä arki on ehkä ihan mukavaa ja sujuu päällisin puolin hyvin, mutta kaipaat työhösi lisää merkityksellisyyttä. Tai ehkä olet jo päättänyt työnantajan tai alankin vaihdosta, mutta kaipaat vielä tarkempaa suuntaa, rohkeutta ja tukea muutokseen. 

Elämyspuun paljon kysytty Kohti unelmaduunia –uravalmennuskurssi starttaa taas syyskuussa 2020. Emme tarjoa sinulle kuumimpia työnhakuvinkkejä ja -työkaluja, vaan sukellamme pintaa syvemmälle. Viiden kurssiviikon aikana löydämme keinot kuunnella sydäntäsi ja etsimme vastauksia sinusta itsestäsi. Mikä sinulle on elämässäsi tärkeää? Mikä puskee sinua eteenpäin? Mikä tekee sinusta ja osaamisestasi ainutlaatuisen? Miten voit käyttää vahvuuksiasi entistä paremmin? Millainen työyhteisö on sinua varten? Olisiko mahdollista, että nykytyöstäsi kuoriutuu unelmasi, kun pyyhimme yhdessä hiukan pölyjä? 

Kurssin hinta 290€ (sis alv. 24%) sisältää:

– 4 ryhmävalmennusta Elämyspuun tiloissa tiistai-iltaisin klo 18-20. Kurssipäivät: 6.10., 13.10., 20.10. ja 27.10. 

– Kurssin päättävän yksilövalmennuskerran (arvo 120€), jossa viimeistelemme toimintasuunnitelmasi kohti unelmatyötä        

– Työkirjan, jonka voit rakentaa itsellesi kurssin harjoitteista 

–  Tiiviin ryhmän ja valmentajan tuen koko kurssin ajan

Kurssin aikana pääset etsimään vastauksia kysymyksiin: Kuka? Miksi? Mitä? Miten? Tulet huomaamaan, että vaikka työskentelemme unelmantyön eteen, opit paljon myös itsestäsi, omista arvoistasi ja vahvuuksista. Peilistäsi näkyy kurssin jälkeen se vanha tuttu tyyppi sisäisten voimavarojen ryhdistämänä. Oman paikan löytäminen nostaa taas hymynkin huulillesi!  

Kurssi alkaa siis tiistaina 6.10.20. Haluamme rakentaa kurssista sinulle yksilöllisen kokemuksen ja siksi paikat ovat hyvin rajalliset. Varaa siis paikkasi heti! Paikkasi kurssille vahvistat maksamalla kurssin täällä. Saat kurssin maksamisen jälkeen lisätietoja sähköpostiisi. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Jos kurssiajankohta on sinulle haasteellinen, ota rohkeasti yhteyttä hanna@elamyspuu.fi, niin mietitään, miten kurssi voitaisiin sinun osaltasi toteuttaa.

Kurssin vastuuvalmentajana toimin minä, Hanna Tähkäaho. Olen yksi Elämyspuun perustajista ja osakkaista ja erityisfokuksessani ovat ura- ja työyhteisövalmennukset. Kurssin sisältö on hiottu timantteiseksi lukuisten valmennuspalautteiden pohjalta. Lisäksi ammennan 20 vuoden kokemustani työelämässä. Olen johto-, esimies-, ja asiantuntijatehtävissä päässyt rekrytoimaan ja tukemaan uralla eteenpäin kymmeniä työelämänsä eri vaiheissa olevia ihmisiä. Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kauppatieteen maisteri ja vuosien varrella kouluttautunut mentaali- ja työyhteisövalmentajaksi (LCF Life Coach®, Value Trainer®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, NPL Practitioner sekä lukuisia muita täydennyskoulutuksia psykologian, sosiologian ja kasvatustieteen saralla).

Kursseilleni osallistuneiden palautteita:

Olen työelämämuutoksen keskellä ja olin jäänyt paikoilleni omien ajatusteni kanssa. Hanna osasi ohjata minua hienosti eteenpäin oikeanlaisilla kysymyksillä ja eteenpäin vievillä harjoituksilla.”

”Hannassa on herkkyyttä, empaattisuutta ja tilanneherkkyyttä, mutta myös älykkyyttä ja liike-elämän ja johtamiskokemuksen tuoma osaaminen.”

”Huikea valmentaja! Pystyin avoimesti kertomaan asioista. Lämmin tunnelma, haastoi sopivasti. Valmennus oli todella hyödyllinen, auttoi todella paljon minua saamaan nykyisen työpaikkani. Muutenkin koen elämänlaatuni parantuneen valmennuksen myötä.”

Jos haluat jutella kanssani kurssista ja sen sopivuudesta omaan tilanteeseesi, ota rohkeasti yhteyttä: hanna@elamyspuu.fi, 050-4136599. Lämpimästi tervetuloa mukaan kohti unelmaduunia! 

Hyvinvointia sinulle!

Jos haluat ensimmäisenä tietää tulevista kursseistamme, tilaa hyvinvointikirjeemme sähköpostiisi jo tänään!

Saat lisäksi paljon vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen!