Työhyvinvointitapahtumat

TYÖHYVINVOINTITAPAHTUMAT

Kaipaako organisaatiosi hyvinvointia ja tuloksia, iloa ja menestystä?

Elämyspuun virkistys- tai koulutuspäivä tarjoaa teille elämykselliset puitteet parantaa tiimihenkeä ja lisätä henkilöstön hyvinvointia. Saatte uusia näkökulmia päivittäiseen työhön ja löydätte tiiminä ratkaisuja haasteisiinne.

Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti. Tällä hetkellä suosituimpia aiheitamme ovat:

1. Supervoimani, stressinhallinta
Tänä epävarmuuden aikana stressinhallinta on niin hyvinvoinnin kuin tulostenkin avain. Stressi tarttuu niin kuin muutkin tunteet, eli pahimmillaan se lamaannuttaa koko työyhteisön.
Mukaanne päivästä tarttuu paitsi helppoja käytännön työkaluja työhön ja vapaa-aikaan, myös iso annos hallinnan tunnetta!


2. Kohtaamalla menestykseen
Ihmisten välinen kanssakäyminen, etänä tai samassa tilassa, on parhaimmillaan aitoa vuorovaikutusta, jossa tulemme hyväksytyiksi ja ymmärretyiksi. Onnistuneet kohtaamiset rakentavat menestystä ja hyvinvointia ja epäonnistuessaan hidastavat maaliin pääsyä.
Mukaanne päivästä saatte työkalut rakentaviin kohtaamisiin, tapahtuivat ne sitten työyhteisön sisällä, asiakkaan kanssa tai vapaa-ajalla.


3. Rennosti tuloksiin
Kun hampaat irvessä rutistaminen, tehottomat palaverimaratonit ja prosessien jatkuva päivitys eivät tuo tulosta, on syytä pysähtyä. Miten luoda rento ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa kaikkien vahvuudet saadaan käyttöön ja päästään tuloksiin?
Mukaanne päivästä saatte juuri teidän työyhteisöllenne toimivat keinot työyhteisön tunneilmapiirin rakentamiseen ja me-hengen ylläpitoon.


4. Ketäs meitä nyt olikaan?
Kun etätyö tai kiire on etäännyttänyt porukkanne toisistaan, tiimipäivän tärkein tavoite voi olla
luottamuksen herättäminen uudelleen, työkavereiden erilaisten vahvuuksien tiedostaminen tai palautekulttuurin treenaaminen.
Tärkeimpänä, kysyminen vieruskaverilta: Mitä sulle kuuluu?
Mukaanne päivästä tarttuu rehellisyyttä ja rohkeutta kohdata yhdessä seuraavakin työpäivä ja sen haasteet sekä muistutus siitä, keitä siellä työroolin takana oikein onkaan.

Yrityspäivä Kalastajankadulla Turussa

Elämyspuun inspiroivat tilat Turussa Kalastajankadulla mahdollistavat oivallusten syntymisen arjesta poikkeavassa ympäristössä.

Tiloihimme mahtuu mukavasti 25 henkilöä. Harmonisissa tiloissamme voidaan jakaa porukka vaikka pienempiin tiimeihin tekemään ryhmätöitä.

Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti.

Elämyspuun tiimi on toki käytettävissä haluamassasi paikassa ympäri Suomen, ammattitaitoisesti myös etänä.

Kaikki koko päivän työhyvinvointitapahtumat sisältävät yleensä paitsi inspiroivan luennon, myös erilaisia harjoituksia, ryhmätöitä ja lopuksi vaikkapa hemmottelevan yhteisen rentoutushetken.

Koko päivän työhyvinvointitapahtumat ovat tarvittaessa räätälöitävissä 3-4 tunnin kokonaisuuksiksi. Tällöin päivä sisältää yleensä joko kevyen aamupalan tai iltapäivällä välipalan. 

Mennään metsään™ -tiimipäivä

Inspiroiva, tiimihenkeä nostattava ja stressiä laskeva päivä metsässä, yhteistyökansallispuistossamme lähellä sinua.

Metsässä verenpaine ja pulssi tasoittuvat ja stressihormonien eritys vähenevät tutkitusti. Keskittyminen on luonnon äärellä parempaa ja tästä eivät puitteet voi parantua.
Metsän vaikutuksia on tutkittu myös mittaamalla, miten aivot reagoivat stressiärsykkeisiin, jo parikymmentä minuuttia metsässä laskee verenpainetta ja vain viisi minuuttia riittää kohentamaan mielialaa.

 

Mennään metsään™

Elämyspäivä yhteistyökumppanimme tiloissa

Elämyspuun teille räätälöimä sisältö ja yhteistyökumppanimme tunnelmallinen ympäristö, henkilökunnan yksilöllinen huolenpito ja ympäröivä luonto luovat kokonaisuuden, joka vie teitä tiiminä taatusti toivomaanne suuntaan!