Työhyvinvointitapahtumat

TYÖHYVINVOINTITAPAHTUMAT

Kaipaako organisaatiosi hyvinvointia ja tuloksia, iloa ja menestystä?

Elämyspuun virkistys- tai koulutuspäivä tarjoaa teille elämykselliset puitteet parantaa tiimihenkeä ja lisätä henkilöstön hyvinvointia. Saatte uusia näkökulmia päivittäiseen työhön ja löydätte tiiminä ratkaisuja haasteisiinne.

Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti. Aiheena voi olla esimerkiksi:

Tiimityötaidot: Miten tunnistaa ja hyödyntää ihmisten erilaisuudet, palautteen anto, yhteiset toimintatavat ja tavoitteet

Tunneilmapiiri ja vuorovaikutustaidot: Miten rakentaa onnistumisen ja menestymisen ilmapiiri ja kulttuuri ja miten jokainen pystyy sitä ylläpitämään arjessa.

Asiakkaan kohtaaminen: Miten valmistautua kohtaamisiin ja rakentaa jokainen vuorovaikutustilanne niin, että se johtaa tuloksiin.

Jaksaminen ja palautuminen: Miten varmistaa voimavarat arjessa, sekä töissä että vapaalla.

Stressinhallinta: Kun arki tuntuu selviytymiseltä, käytännön stressinhallintavinkit auttavat eteenpäin.

Yrityspäivä etänä

Työhyvinvoinnin tarve kasvaa epävarmuuden aikoina!

Kohtaaminen on aina tärkeää ja ammattitaidolla kohtaammekin teidät myös verkon kautta yksilöllisesti, inhimillisesti ja inspiroiden.

Hyvinvointitapahtumat jaksotetaan tauoilla, ryhmätöillä sekä harjoituksilla, jolloin energia säilyy läpi päivän.

 

“4 tuntia meni kuin siivillä! Monipuolinen ohjelma ja innostava ilmapiiri piti mielenkiinnon hyvin yllä. Rentouttaminen toimii hyvin myös näin etänä. Kiitos!”

Tiiminvetäjä, 52 vuotta

Yrityspäivä Kalastajankadulla Turussa

Elämyspuun inspiroivat tilat Turussa Kalastajankadulla mahdollistavat oivallusten syntymisen arjesta poikkeavassa ympäristössä.

Tiloihimme mahtuu mukavasti 25 henkilöä. Harmonisissa tiloissamme voidaan jakaa porukka vaikka pienempiin tiimeihin tekemään ryhmätöitä.

Räätälöimme ohjelman toiveidenne mukaisesti ja huolehdimme myös tarjoiluista, eli teille riittää, että saavutte paikalle sovitusti.

Elämyspuun tiimi on toki käytettävissä haluamassasi paikassa ympäri Suomen, vaikka osana suunnittelupäivää. 

Kaikki koko päivän työhyvinvointitapahtumat sisältävät yleensä paitsi inspiroivan luennon, myös erilaisia harjoituksia, ryhmätöitä ja lopuksi hemmottelevan yhteisen rentoutushetken.

Koko päivän työhyvinvointitapahtumat ovat tarvittaessa räätälöitävissä 3-4 tunnin kokonaisuuksiksi. Tällöin päivä sisältää yleensä joko kevyen aamupalan tai iltapäivällä välipalan. 

Morning Fresh -kokonaisuutemme on erilainen tapa aloittaa vaikkapa suunnittelupäivä -tai miksei ihan perustiistai! Kahvin ja energisoivien, ajattelua herättelevien harjoitusten jälkeen päivä käynnistyy taatusti tehokkaasti. Suunnittelemme yksityiskohdat teidän päivän ohjelmaanne sopivaksi kokonaisuudeksi. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa, myös etänä verkossa.

Relax and Recharge -kokonaisuutemme toimii erinomaisesti esimerkiksi kokouspäivän sulkevana ohjelmana. Eri tekniikoita (esim. mindfulness, mielikuvaharjoitteet, äänimaljarentoutus) käyttäen laskemme päivän sykkeet ja nostamme levollisuuden ja rentouden kautta onnistumisen ja menestyksen fiiliksen koko tiimin yhteiseksi voimavaraksi. Tästä on hyvä jatkaa joko yhteiseen illanviettoon tai kukin omalle taholleen. Soveltuu sekä yksittäiseksi aktiviteetiksi että esimerkiksi tiimin kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Kalastajankadun tiloissamme Turussa tai muussa toivomassanne lokaatiossa, myös etänä verkossa.

Yrityspäivä metsässä

Metsässä verenpaine ja pulssi tasoittuvat ja stressihormonien eritys vähenevät tutkitusti. Keskittyminen on luonnon äärellä parempaa ja tästä eivät puitteet voi parantua.
Metsän vaikutuksia on tutkittu myös mittaamalla, miten aivot reagoivat stressiärsykkeisiin, jo parikymmentä minuuttia metsässä laskee verenpainetta ja vain viisi minuuttia riittää kohentamaan mielialaa.

Inspiroiva, tiimihenkeä nostattava ja stressiä laskeva päivä metsässä, yhteistyökansallispuistossamme lähellä sinua.
Räätälöimme tavoitteidenne mukaisen ohjelman kuitenkin niin, että pääosassa on yhteinen aika luonnossa retkeillen. Pakettiimme sisältyvät ruuat, juomat ja muut sovitut käytännön järjestelyt, eli teille riittää, kun saavutte paikalle sovitusti. Päivä, jonka tulokset jäävät taatusti elämään arkeenne!

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.