Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.9.2020 alkaen.

Yleistä

Yleiset ehdot koskien Elämyspuu Oy:n (y-tunnus 3009135-3) verkkokauppaa osoitteessa www.elamyspuu.fi. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen oston yhteydessä. Tilaamalla tuotteita kyseisestä verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat ehdot. Www.elamyspuu.fi myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksu- ja varausehdot

Viikkotuntimme voit maksaa tuntien yhteydessä (käteinen, kortti, Smartum, Edenred). Varaathan paikkasi ajoissa ja esteen sattuessa muista myös perua varauksesi mielellään 2 tuntia aiemmin.

Tapahtumamme voit maksaa kätevästi suoraan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa Smartum- tai Edenred- seteleillä tai -latauksella, laita viestiä hello@elamyspuu.fi. Voit ottaa meihin yhteyttä myös siinä tapauksessa, mikäli haluat sopia laskutuksesta tai maksuajasta.

Peruutusehdot

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen ehto peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta.

14 päivän jälkeen ostosta ilmoittautuminen tapahtumiin muuttuu sitovaksi. Mikäli et jostain syystä pääse osallistumaan tapahtumaamme, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, kun kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi. Kuluttajalla ei ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Yritys voi halutessaan kumota tämän peruutusehdon antamalla asiakkaalle 14 – 30 päivän 100 % rahat takaisin takuun. Tämä takuu löytyy jokaisen tuotteen tuotetiedoista ja/tai myyntisivulta.

Vakuutus

Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu Elämyspuu Oy:n puolesta. Muistathan, että tapahtumat ovat omaa vapaa-aikaasi, eli varmista vakuutuksiesi kattavuus (mm. tapaturmat, suunnitelmiesi muutosten aiheuttamat kustannukset) näin halutessasi. Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat sinusta ja turvallisuudestasi, mutta osallistut tapahtumiin omalla vastuullasi.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Bambora PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron- ja MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Sovellettava laki

Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).