Äänikylvyt & Mindfulness

VIIKKOTUNNIT

Pysähdy.

Säännölliset viikkotuntimme ovat kaikille avoimia. Ryhmäkoko on 1.6. alkaen 12 henkilöä. Enempää paikkoja emme turvallisuussyistä kaikille avoimille tunneille avaa. Yksityistunteja voit omalle porukallesi (3-20 henkilöä) kysellä edelleen hello@elamyspuu.fi. Mindfulness-tunnit käynnistyvät taas syyskuussa.

Ihanat Elämyspuun tilamme sijaitsee Turussa Kalastajankadulla, Turku Energian tornin takana. Olet lämpimästi tervetullut viikkotunneillemme, alla näet kuvaukset tunneistamme.

Refocus -mindfulnesstunti

Pysähdy ja kirkasta mielesi erilaisten rentoutus- ja mielikuvaharjoitusten avulla. Pääsi sisäinen kaaos ehkä helpottuu ja kirkastat omat prioriteettisi. Lähdet olohuoneestamme taatusti energisempänä ja läsnäolevana. Jokainen tunti on hieman erilainen, eli saat jatkuvasti uusia vinkkejä siihen, miten voit harjoittaa tietoista, hyväksyvää läsnäoloa myös omassa arjessasi. Aiempaa kokemusta mindfulneksesta et tarvitse, tule rohkeasti tutustumaan! 
 
Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa. 
 
Keskiviikkoisin klo 19.00-19.45
Hinta: 15€/kerta 
 

Nature Sounds -äänimaljarentoutus

Pysähdy ja laskeudu viikonloppuun luonnon äänien ja käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa aloittaa viikonloppu ja päästää irti kaikesta turhasta. 

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat ja tyynyn mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa.

Perjantaisin klo 17.30-18.30

Hinta: 15€/kerta

SYVÄRENTOUTTAVAT ÄÄNIKYLVYT

Syvärentouttavat äänikylvyt ovat suosikkituntejamme! 90 minuutin äänimaljarentoutuksen aikana päästät irti kaikesta turhasta, jännityksistä, huolista ja kiireestä. Äänimaljarentoutus tukee hyvinvointiasi äänen väristessä jokaisessa solussasi.

Pääset tunnilla makaamaan omaan tilaasi joogamatolle peiton alle ja voit unohtaa koko ulkopuolisen maailman vaatimukset. Syvärentouttavaa kokemusta on vaikea kuvailla, se täytyy kokea!

Tunnin hinta 20€ maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai käteisellä. Voit maksaa myös Smartum- tai Edenred-seteleillä tai -saldolla. Tunnin voi maksaa myös osin sarja- ja lahjakortilla, jolloin 5 € erikoistuntilisän voi maksaa kaikilla edellä mainituilla metodeilla.

ELOKUU

5.8.2020 Keskiviikkona klo 18-19.30

12.8.2020 Keskiviikkona klo 18-19.30

Kaikki tuntimme osoitteessa Kalastajankatu 1b, 20100 Turku

Nyt voit varata paikan ja maksaa vasta paikan päällä!

Meille käy kortti | käteinen | Smartum | Edenred

Shopping Basket