MINIRETRIITIT

Pysähdy ja Juurru.

Miniretriittimme ovat 3-4 tunnin hemmotteluhetkiä juuri sinulle! Kaipaatko pysähtymistä, hiljentymistä ja akkujen lataamista? Omaa aikaa, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta.

Tervetuloa Elämyspuun Kalastajankadun harmonisten tilojen rauhaan, jossa miniretriitin pienryhmän energia rakentaa päivästä ainutlaatuisen pysähtymishetken. Aina ei tarvitse lähteä kauas tai pitkäksi aikaa, miniretriittiemme vaihtelevat teemat elvyttävät voimasi ja palauttavat energiasi! Miniretriittimme vuonna 2020 näet alta.

Pysähdy. Juurru. Kasva. - Aamut

17.7 | 18.7 | 19.7 

Klo: 10.00-12.00

Ohjaajat: Jonna Tähtinen & @annajoogaa

Tuntuuko että elämä vain tapahtuu sinulle? Onko omat arjen ohjat hukassa? Tämä ainutlaatuinen kesäviikonloppu pysäyttää ja juurruttaa sinut oman itsesi äärelle. Perjantai-, lauantai- ja sunnuntaiaamuina saat hemmotella itseäsi omalla ajalla, lempeillä kehollisilla harjoitteilla sekä omia arkea määritteleviä käytösmallejasi haastamalle. Mistä ne on tulleet, miten ne vaikuttavat elämääsi ja miten niihin voisi vaikuttaa? 

Perjantaiaamuna pysähdymme katsomaan,miten tähän astinen matkamme on vaikuttanut itseemme. Saat tähän erittäin herätteleviä harjoituksia ja pohdintoja. Mitkä menneisyyden tapahtumat, muiden ajatukset sinusta ja omat uskomuksesi ovat tarpeellisia kuljettaa edelleen mukanasi? Mistä olisi hyvä päästä irti ja miten se tehdään? 

Lauantaiaamuna juurrumme tähän hetkeen. Opettelemme hallitsemaan omaan mieltämme niin, ettei se jatkuvasti seilaa menneisyyden ja tulevaisuuden välillä rakentaen epävarmuutta ja stressiä. Lauantaiaamu keskittyy mielen taitoihin ja läsnäolotaitoihin. Saat mukaasi helppoja harjoituksia omaan arkeesi. 

Sunnuntaiaamuna asetamme suunnan kasvulle. Mitä haluan tulevaisuudelta? Mihin suuntaan haluan kasvaa? Mikä on tärkeintä huomenna, ensi viikolla tai loppuvuonna? Oivalla oma suuntasi ja herätä sisäinen voimasi, joka auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä arjessasi.

Jokaisella kerralla teemme jonkun kehon avauksen ja ihanan loppurentoutuksen sekä erilaisia harjoituksia. Saat siis erilaisia tekniikoita arkeen vietäväksi. 

Sään salliessa vietämme kesäaamut Turun linnan puistossa (kokoontuminen vanhalla aitalla sataman puolella). Sateen sattuessa kokoonnumme Elämyspuun tiloissa n. 5 min kävelymatkan päässä linnan puistosta. Ota mukaasi muistiinpanovälineet, vesipullo, halutessasi pientä välipalaa sekä (jooga)alusta. Saat lainata alustan tarvittaessa myös meiltä, ilmoitathan tästä etukäteen. 

Jotta saisit tästä ainutlaatuisesta kokonaisuudesta parhaat hyödyt, suosittelemme koko kolmen aamun kokonaisuutta. Jos kuitenkin haluat tulla vain jollekin yksittäiselle kerralle mukaan, tämäkin toki onnistuu. Jokainen aamu toimii myös itsenäisenä kokonaisuutena. 

Hinta: 95€ / kaikki 3 aamua TAI 40€ / kerta (sis. alv 24%) 

Varaa paikkasi alta. Maksu hoituu paikan päällä kortilla, käteisellä tai Smartum- tai Edenred -saldolla tai -seteleillä.

Läsnäolon miniretriitti

11.10.2020 

Klo: 12.00-15.00

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho & Jonna Tähtinen

Paikka: Elämyspuu Kalastajankatu 1 B, Turku

Tuntuuko, että mieli seilaa jatkuvasti menneisyyden ja tulevaisuuden välillä eikä osaa pysähtyä nauttimaan juuri tästä hetkestä? Menneisyyden ja tulevaisuuden murehtiminen vie helposti kyvyn nauttia elämän pienistä hetkistä tänään, nykyhetkessä. Hyvä uutinen on, että mieltä voi treenata rauhoittumaan ja keskittymään tähän hetkeen! Elämä alkaa yhtäkkiä näyttää onnellisemmalta. Kun läsnäolokykysi paranee, saavutat helpommin tavoitteesi ja unelmasi.

Läsnäolon miniretriitti pysäyttää sinut arjen tiimellyksen keskellä erilaisin mindfulness- ja rentoutusharjoituksin. Pääset hetkeksi eroon ulkopuolisista vaatimuksista itsesi äärelle. Keskittymällä tähän hetkeen huomaat, miten stressitasosi laskevat ja ajatus kulkee kirkkaammin. Miniretriitistä saat mukaasi myös käytännön työkaluja, jolla pystyt ylläpitämään hyvinvointiasi myös arjen tiimellyksessä.  

Hinta: 39€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo. 

Unelmien miniretriitti

3.1.2021

Klo: 12.00-15.00

Ohjaajat: Hanna Tähkäaho & Jonna Tähtinen

Paikka: Elämyspuu Kalastajankatu 1 B, Turku

Mistä unelmoit? Mitä haluat saavuttaa vuonna 2021? Vuoden vaihde on monille parasta aikaa pysähtyä, oppia menneestä ja ennen kaikkea katsoa rohkeasti ja unelmoiden tulevaan vuoteen. Konkretisoidut unelmat toteutuvat todennäköisemmin, siksi teemmekin unelmien aarrekartan yhdessä. Hemmotteleva iltapäivä sisältää unelmoinnin lisäksi ihanan rentoutushetken, joka istuttaa unelmien siemenet itämään. Miniretriittimme ohjaavat Hanna Tähkäaho ja Jonna Tähtinen. 

Hinta: 39€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo. 

Laita alta olevasta napista meille viestiä niin varaamme paikan sinulle!

Hyvinvointia sinulle!

Jos haluat ensimmäisenä tietää seuraavista tapahtumistamme, tilaa hyvinvointikirjeemme sähköpostiisi jo tänään!

Saat lisäksi paljon vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen!

Shopping Basket