Retriitit

Retriitit ja Miniretriitit

Pysähdy. Juurru. Kasva.

Retriittiimme kutsuvat sinut pysähtymään ja keräämään voimavaroja. Suosittujen viikonloppuretriittiien lisäksi tauotamme arkea noin kerran kuukaudessa puolen päivän tai koko päivän miniretriiteillä. Nämä järjestetään yleensä Kalastajankadun harmonisissa tiloissamme Turussa, joissa ryhmän energia rakentaa päivästä hemmottelevan ja energisoivan tauon arjen keskelle. 

Viikonloppuretriittejämme järjestetään sekä Turussa että muualla Etelä-Suomessa harkiten valituissa, hyvinvointia ja pysähtymistä tukevissa lokaatioissa.

Oletpa retriittien ensikertalainen tai kokenut konkari, hyvinvointitapahtumamme sopivat aina kaikille! Ne eivät ole aatteellisia tai tarkasti tiettyyn kaavaan sidottuja. Teemat vaihtelevat, mutta yhteistä niille on oma aika, hiljentyminen, oman itse kuuntelu ja voimien elvyttäminen. Lempeät keholliset ja mielen harjoitukset elvyttävät voimasi ja lisäävät voimavaroja arjen vilskeeseen. Kaikki retriittimme on toteutettu laadulla hyvinvointiasi tukeviksi hemmotteluhetkiksi. Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Alla olevasta napista pääset kalenteriin, josta näet kaikki tulevat tapahtumat.

TÄSTÄ NÄET MILLAISIA TAPAHTUMIA OLEMME JÄRJESTÄNEET:

ARKIRETRIITTI

Tervetuloa paljon toivotulle arkiretriitille kuvankauniiseen Teijoon!
 
Saat parin päivän tauon arjesta ja mahdollisuuden pysähtyä omien ajatusten ääreen, ottaa tilannekatsauksen nykyhetkeesi ja saada eväitä toimivampaa loppuvuotta varten.
 
Arkiretriitti pitää sisällään lempeää joogaa, äänimaljarentoutuksia, läsnäoloharjoituksia sekä arjen voimavara -workshoppeja. Joustava aikataulu on suunniteltu sinua varten, ja voit poimia ohjelmasta juuri ne kohdat, joihin haluat osallistua.
 
Keskiviikkoiltapäivästä perjantaiaamupäivään pääset nauttimaan upean Villa Seaview:n täysihoidosta herkullisen ruoan sekä kylpyläosaston merkeissä. Lopettelemme yhteisen ohjelman perjantaina puolenpäivän maissa, kotimatkalla suosittelemme vielä kiireetöntä lounasta lähialueen ravintoloissa.
 
Majoitumme villan 2-3 hengen huoneissa ja pidämme ryhmän pienenä, max 10 osallistujaa, jotta jokainen tulisi kuulluksi ja nähdyksi.
 
Retriitin hinta on 425e sisältäen majoituksen, täysihoidon ja ohjelman. Ohjelmasta vastaa joogaopettaja ja joogahieroja Anna Strazdina, sekä tunnetaitovalmentaja ja mindfulness-ohjaaja Hanna Tähkäaho. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai mindfulnessista – tule mukaan juuri sellaisena kuin nyt olet!
Ilmoittautumiset ja tiedustelut annajoogaa@gmail.com

Hyvinvointiviikonloppu

Viekö kaamos voimasi, vaikka hommia on vaikka millä mitalla? Käännä pimeys puolellesi ja tule lataamaan akkusi hyvinvointiviikonloppuun Villa Seaviewhen!
 
Parin päivä tauko arjesta, mahdollisuus käpertyä oman itsesi ääreen ilman ulkoisia vaatimuksia ja odotuksia kantaa pitkälle ensi vuoteen!
 
Perjantaina 20.11. pääset majoittumaan klo 16 alkaen. Klo 18 aloitamme yhteisellä tervetulohetkellä ja syvärentoututtavalla äänimaljarentoutuksella, joka saa sinut hetkessä jättämään arjen kiireet taaksesi. Ilta jatkuu runsaalla iltapalalla takkatulen lempeässä lämmössä ja saunomisella marraskuisen meren äärellä.
 
Lauantaina 21.11. rauhallisen heräilyn ja aamupalan jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua yhteiseen kevyeen ulkoiluun, jossa energiaa haetaan lepotilaan vaipuneen metsän rauhasta (säävaraus). Sisällä jatkamme pienellä rentoutusharjoituksella. Herkullisen lounaan jälkeen sinulla on omaa aikaa vaikkapa pienille päiväunille. Iltapäivän hyvinvointiluennosta saat vinkkejä voimavarojen keräämiseen ja säilyttämiseen myös arjen melskeessä. Yhteisen rentoutumishetken jälkeen nautimme päivällisestä ja kylpyläosaston hemmottelusta asiankuuluvine ihonhoitotuotteineen.
 
Sunnuntaina 22.11. saat herätä kaikessa rauhassa omaan tahtiisi, nauttia aamupalasta, Villa Seaviewn kiireettömästä tunnelmasta ja ympäröivän luonnon kauneudesta aina klo 12 saakka. Kotimatkalla suosittelemme vielä kiireetöntä lounasta lähialueen ravintoloissa.
 
Hinta 350€ sisältää kaiken tämän:
– 2 yötä Villa Seaview hulppeissa puitteissa meren rannalla takkatulen pitäessä marraskuun kylmyyden turvallisesti isojen maisemaikkunoiden takana
– täysihoito (perjantain runsas iltapala, 2 aamiaista, lauantain lounas ja päivällinen)
– Kylpyläosaston käyttö molempina iltoina (sauna, höyrysauna, poreallas sekä talviuintimahdollisuus)
– Elämyspuun ohjelma (äänimaljarentoutus, ohjattu ulkoilu, hyvinvointiluento sekä viikonlopun mittaan tehtävät rentoutusharjoitukset)
 
Viikonloppu Villa Seaview emännän Stina Suutarin täysihoidossa ja Elämyspuun Jonna Tähtisen ja Hanna Tähkäahon lempeässä ohjauksessa lataa akkusi tehokkaasti.
 
Villa Seaviewn ainutlaatuiset puitteet viimeistelevät hemmotteluviikonloppusi, jonka jälkeen arjen värit näyttävät taas kirkkaammilta ja osaat ehkä hyödyntää vuodenvaihteen ympäröivää pimeyttä paremmin itsesi hemmotteluun ja kuunteluun.
 
Villa Seaview sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä Teijon historiallisella ruukkialueella vajaan parin tunnin matkan päässä Helsingistä ja noin tunnin matkan päässä Turusta.
Elämyspuu on turkulainen stressinhallintaan, jaksamiseen, palautumiseen ja voimavaroihin keskittyvä hyvinvointiyritys.
 
Hintaan kuuluu majoitus 2-3 hengen huoneissa, joissa osassa on yhteinen kylpyhuone. 50€ lisämaksusta mahdollisuus myös yhden hengen huoneeseen. Osassa huoneista on merinäköala – huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
 
Viikonloppuun mahtuu mukaan 12 hengen ryhmä, jotta tunnelma pysyy rentona ja rauhallisena, hyvinvointiasi tukevana. Viikonloppu toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.
 
Varaukset: Varaa paikkasi osoitteesta info@villaseaview.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.
 
Paikkasi vahvistetaan, kun olet maksanut ilmoittautumismaksun.
 
Laskutus: Voit maksaa viikonlopun 3 erässä.
1) 50€:n varausmaksun, josta saat laskun ilmoittautumisen jälkeen.
2) Täysihoidon loppulaskun (155€) eräpäivä on 14 vuorokautta ennen tapahtumaa.
3) Elämyspuun ohjelman (145€) voit maksaa paikan päällä joko kortilla, käteisellä tai Smartum- ja Edenred-saldolla tai -seteleillä.
Lämpimästi tervetuloa pysähtymään ja voimaantumaan!
T. Stina, Hanna ja Jonna

Unelmien Miniretriitti

Mistä unelmoit? Mitä haluat saavuttaa vuonna 2021? Vuoden vaihde on monille parasta aikaa pysähtyä, oppia menneestä ja ennen kaikkea katsoa rohkeasti ja unelmoiden tulevaan vuoteen. Konkretisoidut unelmat toteutuvat todennäköisemmin, siksi teemmekin unelmien aarrekartan yhdessä. Hemmotteleva iltapäivä sisältää unelmoinnin lisäksi ihanan rentoutushetken, joka istuttaa unelmien siemenet itämään. Miniretriittimme ohjaavat Hanna Tähkäaho ja Jonna Tähtinen.

Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo.

HINTA: 59€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen.

Alla olevasta napista pääset kalenteriin, josta näet kaikki tulevat tapahtumat.

Haluatko inspiraatiota sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistallemme niin saat heti paluupostina ilmaisen Kolme askelta kevyempään arkeen -työkirjan ja tämän jälkeen noin 2 kertaa kuukaudessa vinkkejä stressinhallintaan, jaksamiseen ja hyvinvointiisi.