Kiitos!

Hetken päästä saat sähköpostiisi Elämyspuun työkirjan, muista siis avata sähköpostisi!


Jos viestiä ei näy, kurkkaa roskaposti- tai tarjoukset-kansiot.

Jotta hyvinvointikirjeet tulevat varmasti oikeaan paikkaan jatkossakin, tallenna osoitteemme tai vastaa vaikka viestiin lyhyesti “varmistan”, niin saat kaiken hyödyn irti tulevaisuudessakin.

Tervetuloa mukaan myös
Instagramin ja Facebookin hyvinvointiporukkaan! Pääset niihin suoraan alla olevista painikkeista.

Nähdään! Hanna & Jonna

Elämyspuun slogan “Pysähdy. Juurru. Kasva.” kuvaa meidän ideologiaamme
ja toisaalta prosessia kohti inhimillisten voimavarojen kehittämistä:

PYSÄHDY. Ilman pysähtymistä ei näe metsää puilta. Alati kiihtyvä oravanpyörä saattaa viedä meidän yksilönä tai organisaationa väärään suuntaan ilman säännöllistä pysähtymistä ja suunnan tarkentamista. Pysähtymisen tueksi koulutamme läsnäolotaitoja sekä erilaisia rentoutumistekniikoita.

JUURRU. Pysähtyminen edesauttaa juurtumista, omien vahvuuksien ja arvojen tunnistamista sekä tiiminä että yksilönä. Työyhteisöjä tuemme tässä mm. yksilöiden tunne- ja ajattelutaitojen kehittämisessä sekä tiimitaidoissa.

KASVA. Jos tilanne yrityksessä tai työyhteisössä ei ole toivotunlainen, jonkin on muututtava. Me tuemme yrityksiä mm. muutosta tukevan yrityskulttuurin rakentamisessa sekä vuorovaikutustaidoissa, jaksamiseen ja stressinhallintaan liittyvissä teemoissa.

Elämyspuu Työhyvinvointi Hanna Tähkäaho

Hanna Tähkäaho

Kauppatieteiden maisteri  | Mindfulness tunnetaitovalmentaja | LCF Life Coach®| NLP Practitioner | Psykologian kandidaatti (2022)

”Intohimonani on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen!” Tiimitaidot ja itsensä johtaminen ovat läsnäolotaitojen lisäksi Hannan fokuksessa.

Kouluttamisen lisäksi Hannan sydäntä lähellä on mentorointi, jota tukee 20 vuoden ura liike-elämässä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä.

hanna@elamyspuu.fi
050-4136599

Jonna Tähtinen

HLF® Rentoutusohjaaja | Mielen hyvinvoinnin valmentaja | LCF Life Coach® | Value Trainer® | Äänimaljarentouttaja 

Jonnan kyky nähdä pintaa syvemmälle on vertaansa vailla. Parhaimmillaan Jonna on työntekijäkokemuksen kehittäjänä, arvojen jalkauttajana ja arjen stressinhallintaan ja resilienssiin liittyvien teemojen oivalluttajana.

“Mielen hyvinvointi on minun intohimoni ja missioni on edistää niin mielenterveyttä kuin kokonaisvaltaista hyvinvointia.” Jonna kouluttaakin mm. psykoterapeutteja ja psykologeja kokemusasiantuntijana.

jonna@elamyspuu.fi
045-3496481