Home Kalenteri Reboot-Cityretriitti

Reboot-Cityretriitti

Varsin poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen keho ja mieli kaipaa uutta starttia. Omaa aikaa ja hetken hiljentymistä. Pysähtymistä omien tuntojen äärelle. Oman suunnan tarkentamista. Hetken taukoa arjesta, vaikka se niin ihanaa onkin.

PYSÄHDY. JUURRU. KASVA.

Reboot-cityretriittimme tarjoaa kaikkea tätä Elämyspuun idyllisissä tiloissa Turun Sataman tuntumassa! Kahden päivän ohjelmamme sisältää elvyttäviä mielen ja kehon harjoitteita, jotka saavat akkusi taas ladattua. Kun yhdistät tähän vielä omaa aikaa vaikkapa yöpymällä jossakin jokirannan hotelleista, nauttimalla aamukävelyistä syyskuisessa jokirannassa ja illallisesta vaikkapa jossain Turun lukuisista kasviravintoloista, olosi viikonlopun jälkeen on kuin uudelleen syntynyt!

OHJELMA:
Kahden päivän ohjelmassamme pysähdytään läsnäoloharjoitteiden avulla, juurrutaan lempeässä, kaikille sopivassa joogassa ja kasvetaan tutkiskelemalla omia arvoja ja vahvistamalla omaa suuntaa. Ohjelmassa lisäksi mm. joogahierontaa, äänimaljarentoutusta ja erilaisia hyvinvointiharjoitteita, joista saat vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseen myös omassa arjessasi.

LAUANTAI:
Alun pysähtymisen ja lounaan jälkeen hiljennymme kuuntelemaan omaa oloamme ja elämäntilannettamme. Elämmekö arvojemme mukaista elämää? Päivä päättyy pitkään yin-joogaharjoitukseen syvärentouttavien äänimaljojen säestämänä.

SUNNUNTAI:
Sunnuntain ohjelma alkaa klo 10 herättävällä, lempeällä joogaharjoituksella. Läsnäoloharjoituksen ja lounaan jälkeen vahvistamme valmentavalla harjoituksella omaa suuntaamme. Retriitti päättyy klo 15 äänimaljojen saattelemana.

RETRIITTI SISÄLTÄÄ:
Retriittimme sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja välipalan molempina päivinä (kasvis), eli ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteesi osoitteeseen hello@elamyspuu.fi. Meiltä saat kaikki viikonloppuun tarvittavat varusteet jooga-alustoja, peittoja ja muistiinpanovälineitä myöten. Varustaudu mukavilla, joustavilla vaatteilla, vesipullolla sekä sään mukaisilla ulkovaatteilla pienen ulkoilun varalta. Osa ohjelmasta vietetään hiljaisuudessa, muuten saat itse valita, käännytkö kahdeksi päiväksi täysin sisään päin vain osallistutko ryhmäkeskusteluihin.

OHJAAJAT:
Elämyspuun Hanna Tähkäaho vastaa retriitin mindfulness-harjoituksista, äänimaljarentoutuksesta ja valmennuksellisesta sisällöstä. Annajoogaan Anna Strazdinan lempeässä huomassa uppoudutaan joogaharjoitteisiin ja joogahierontaan.

HINTA:
Kahden päivän cityretriitin Early Bird -hinta on 245€ (sis. alv) on voimassa 16.8. saakka.
Tämän jälkeen hinta on 270€. Halutessasi voit osallistua myös vain yhtenä päivänä. Yhden päivän hinta on 135€ (sis. alv). Laita silloin viestiä hello@elamyspuu.fi
Hinta sisältää ohjelman, lounaan, välipalan, lounaan sekä koko retriitin osallistujille myös goodie bagin (arvo 50€).

YÖPYMINEN:
Meiltä saat halutessasi vinkkejä hotelleihin ja ravintoloihin. Nostalgisesti yövyt laivahostel S/S Boressa kivenheiton päässä Elämyspuulta alkaen 44€/yö. Radisson Blu Marina Palace taas on vajaan puolen tunnin tunnelmallisen jokirantakävelyn etäisyydellä retriittipaikasta.

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään ja voimaantumaan!

The Reboot-Cityretriitti ticket sales has ended!

Päivä

5. - 6.9.2020
Expired!

Aika

La 11-17 Su 10-15
Koko päivä

Hinta

270 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Kategoriat
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi
QR Code