Home Kalenteri Rentoutumisen Miniretriitti

Rentoutumisen Miniretriitti

🌿Päivä kuin pehmeässä pumpulissa, hemmoteltavana, laskee kierroksia ja lataa akkuja.

Pieni tauko arjesta, omaa aikaa ja rentoutumista.

Rentoutumisen miniretriitti tarjoa kaikkea tätä ja lisäksi saat mukaasi tehokkaita tekniikoita, joilla pääset rentoutumaan ja löytämään läsnäolon keskellä kiireisintäkin päivää. Iltapäivän erilaiset rentoutumisharjoitukset paitsi hemmottelevat ja auttavat pysähtymään, myös opastavat sinut lähemmäs omaa, luontaista tapaasi pysähtyä.

Aloitamme iltapäivän pienellä mindfulnessharjoituksella, jonka jälkeen vuorossa on lyhyen alustuksen jälkeen lempeää, rentouttavaa liikettä. Lämmittävän teetauon jälkeen iltapäivä päättyy pitkään äänimaljarentoutukseen, joka viimeistään syvärentouttaa mielen ja kehon päästä varpaisiin.

Suoritusvapaa iltapäivä, jossa voit itse päättää, mihin harjoituksiin osallistut ja milloin pidät oman tauon vaikka viltin alla teetä siemaillen.

Kolmen tunnin retriitti mahtuu kiireisenkin kalenteriin ja takaamme, että tauko arjesta tuntuu huomattavasti pidemmältä! Vaikutukset kestävät pitkälle uuteen viikkoon ja kevääseen.

Retriitin vetää Elämyspuun Jonna Tähtinen. Jonna on Rentoutusvalmentaja, LCF Life Coach sekä Äänimaljarentouttaja ja ammentaa voimaa luonnosta luonnonvaratuottajan opintojen tukemana.

Hinta: 49€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo.

Pienryhmässämme sinulla on turvallinen ja oma tila rentoutua ja pysähtyä.

Päivä

12.9.2021
Expired!

Aika

12:00 - 15:00

Hinta

49 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Jonna Tähtinen

Järjestäjä

Jonna Tähtinen
Puhelin
+35845 349 6481
Email
jonna@elamyspuu.fi

Muut järjestäjät

Hanna Tähkäaho
Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi

Seuraava tapahtuma

QR Code