Home Kalenteri PERUUTETTU: Hyvinvointiaamu Turun Linnanpuistossa

PERUUTETTU: Hyvinvointiaamu Turun Linnanpuistossa

PÄIVITYS 29.7.: Tapahtuma on peruttu kiristyneen koronatilanteen vuoksi.

PÄIVITYS 26.7.: Epävakaisen sään vuoksi siirrämme tapahtuman Elämyspuun sisätiloihin, Kalastajankatu 1b.

Hyvinvointiaamusta energiaa elämään

Hyvinvointiaamussa pääset pintaa syvemmälle oman hyvinvointisi kulmakiviin. Aamun aikana löydät omat hyvinvointiasi tukevat tavat, jotka saat vietyä arkeesi. Tässä aamussa pääset ottamaan niin aikaa itsellesi kuin syventymään tärkeisiin arjen rutiineihisi.

Hyvinvointiaamu järjestetään Turun Linnan upeassa puistossa. Jos sää on huono, vietämme aamun Elämyspuun tiloissa, Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku.

Hyvinvointiaamu sisältää lempeitä rentoutus-, läsnäoloharjoituksia sekä oivaltavia harjoituksia, joilla pääset rakentamaan omia hyvinvoinnin reseptejä. Tämä aamu  hemmottelee niin kehoa kuin mieltä. Hyvinvointiluento inspiroi sinua rakentamaan omia hyvinvointirutiineitasi, joiden ottaminen mukaan arkeesi muistuttaa sinua tämän kesäaamun lempeästä tunnelmasta, myötätunnosta itseäsi kohtaan sekä lupauksista oman hyvinvointisi eteen. Saat mukaasi oman hyvinvoinnin reseptisi syksyn varalle! Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse!

Hinta: 49€ (sis. alv.) Sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja pientä naposteltavaa. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet ja vesipullo.

Tapahtuma järjestetään, jos osallistujia on vähintään 6 keskiviikkoon 28.7. mennessä. Jos ilmoittautujia ei ole vaadittavaa määrää, rahat palautetaan.

 

 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  Minuuttia

 • 00

  sekunttia

Varaa tapahtuma

Osta lippusi tästä 49
Available Liput: 10
The Osta lippusi tästä ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Päivä

1.8.2021

Aika

11:00 - 14:00

Hinta

49 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi
varaa

Seuraava tapahtuma

QR Code