Home Kalenteri Stressinhallinnan Miniretriitti

Stressinhallinnan Miniretriitti

🌿Stressinhallintaworkshop nyt asiakkaiden pyynnöstä!

Huomaatko, että alkuvuosi on lähtenyt (liiankin) vauhdikkaasti liikkeelle ja kaipaat paitsi pysähtymistä, myös vinkkejä siihen, miten stressi pysyy hallinnassa hektisessä arjessa?

Stressinhallinnan miniretriitissä pääset tapahtuman nimen mukaisesti pysähtymään retriitinomaisessa tunnelmassa.

Aloitamme yhteisellä mindfulness-harjoituksella. Paljon läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia sisältävän luennon inspiroimana pääset lisäksi rakentamaan omia stressinhallinnan rutiinejasi, jotka kantavat arjessa. Lämmittävän ja hemmottelevan teetauon jälkeen iltapäivä päättyy syvärentouttavien äänimaljojen säestämänä ohjattuun mielikuvamatkaan hyvinvointisi alkulähteille.

Hinta: 49€ (sis. alv) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen. Ota mukaan mukavat ja rennot vaatteet, villasukat ja vesipullo.

Kolmen tunnin retriitti mahtuu kiireisenkin kalenteriin ja takaamme, että tauko arjesta tuntuu huomattavasti pidemmältä! Vaikutukset kestävät pitkälle uuteen viikkoon ja kevääseen.

Retriitin vetävät Elämyspuun Hanna Tähkäaho ja Jonna Tähtinen. Molemmat ovat kantapään, eli uupumuksen kautta, löytäneet oman hyvinvointinsa reseptin, jossa ensimmäinen ja tärkein askel on pysähtyminen ja itsensä kuuntelu. Hanna on kauppatieteen maisterin tutkintoa ja 20 vuoden työkokemusta täydentänyt muun muassa psykologian opinnoilla sekä valmistunut myös Mindfulness tunnetaitovalmentajaksi ja LCF Life Coachiksi. Jonna taas on Rentoutusvalmentaja, LCF Life Coach sekä Äänimaljarentouttaja ja ammentaa voimaa luonnosta luonnonvaratuottajan opintojen tukemana.

Hinta: 49€ (sis.alv.) sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, rentoutusalustan ja peiton, kahvin ja teen.

Päivä

7.2.2021
Expired!

Aika

12:00 - 15:00

Hinta

49 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi

Muut järjestäjät

Jonna Tähtinen
Jonna Tähtinen
Puhelin
+35845 349 6481
Email
jonna@elamyspuu.fi

Seuraava tapahtuma

QR Code