Home Kalenteri Kartoituspuhelu

Kartoituspuhelu

TE PYYSITTE, ME VASTASIMME! YKSILÖVALMENNUKSET OVAT TAAS SAATAVILLA! Mutta rajoitetun ajan, vain huhti-toukokuussa 2021. Voit varata kalenteristamme veloituksetta 15 minuutin kartoituspuheluajan, niin jutellaan, miten sinä voisit hyötyä valmennuksesta ja kumpi meistä, Jonna vai Hanna, sopisi paremmin valmentajaksesi. Puhelu ei luonnollisestikaan sido sinua mihinkään!

Taas on ehkä näkyvissä vähän valoa tunnelin päässä poikkeustilan suhteen. Mutta miten ponnistaa kohti valoa, jos omat voimavarat ovat kortilla ja suuntakin on hakusessa. Omat stressinhallintakeinot on käytetty loppuun, elämä tuntuu ajelehtimiselta eikä oikein saa kiinni itselle tärkeistä asioista. Et ehkä edes muista, mitä ne olivat. 

Yksilövalmennuksessa paneudutaan sinun tilanteeseesi ja löydetään yhdessä omien vahvuuksiesi ja prioriteettiesi mukainen tie eteenpäin. Loppuu poikkeustila kesään tai ei, sinulla ei sillä olekaan enää merkitystä, sillä valmennuksen avulla saat omat voimavarasi taas käyttöön ja pääset oman elämäsi ohjaksiin. 

Valmennus ei suinkaan ole pelkkää rupattelua ystävien kesken, vaan lempeän tehokkaiden tekniikoiden (mm. kysymykset, mielikuvaharjoitukset, kirjalliset tehtävät) hyödyntämistä niin, löydät itsestäsi taas sen sisäisen vahvuuden, minkä ehkä olet kadottanut. 

Huhtikuussa varatut 3 kerran valmennuskokonaisuudet nyt hintaan 250€ (norm 100€/kerta)! Valmennus tapahtuu pääsääntöisesti puhelimen tai Teamsin välityksellä noin 1-2 viikon välein. Halutessasi voit jatkaa 3 kerran yhteistä prosessiamme vaikka yksi 60 minuutin valmennuskerta kerrallaan samaan alennettuun hintaan. Laskutamme valmennuksen halutessasi 3 erässä.

Täältä pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia valmennuksista: Referenssit | Elämyspuu (elamyspuu.fi)

Hanna Tähkäaho, toinen Elämyspuun valmentajista keskittyy työyhteisöjen hyvinvointivalmennuksiin. Yksilövalmennuksissa saat tueksesi paitsi Hannan lempeän määrätietoisen otteen valmentajana, myös 20 vuoden työelämäkokemuksen työntekijänä ja esimiehenä sekä viimeisimmän tiedon mm. stressinhallinnasta ja läsnäolon voimasta. Teemoja, joissa Hanna saattaa sopia valmentajaksesi ovat esimerkiksi työssä jaksaminen, esimiestyö, stressinhallinta sekä uranvaihtosuunnitelmat.

Jonna Tähtinen on toinen Elämyspuun osakkaista ja rentoutumisvalmentajana hän saa luotua yksilövalmennuksiin luottamuksen ilmapiirin, jossa löydät haasteisiisi takuulla uusia lähestymiskulmia ja ratkaisuja. Valmentajana Jonnan kyky auttaa sinua näkemään pintaa syvemmältä on vertaansa vailla. Teemoja, joissa Jonna saattaa sopia valmentajaksesi ovat esimerkiksi stressi, arvojen mukainen, merkityksellinen elämä, rentoutuminen ja palautuminen sekä oman elämän hyvinvoinnin rutiinit. 

Varaa rohkeasti oma kartoitusaikasi kalenteristamme tai ota yhteyttä hello@elamyspuu.fi, mikäli mikään valmis kalenteriaika ei sinulle sovi.  

Huom! Valmennuksia on tarjolla vain hyvin rajallinen määrä eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Voimia ja iloa kevääseen!

Jonna ja Hanna

Saat lisätietoja kartoituspuhelusta meilitse!

Päivä

19.4.2021
Expired!

Aika

18:30 - 18:45
Hanna Tähkäaho

Järjestäjä

Hanna Tähkäaho
Puhelin
+358 (0)504136599
Email
Hanna@elamyspuu.fi
QR Code