Home Kalenteri PERUTTU Bodycare

PERUTTU Bodycare

ELÄMYSPUUN TAPAHTUMAT PERUTTU AVIN MÄÄRÄYKSESTÄ 15.1.22 SAAKKA.

NYT PÄÄSET YHDISTÄMÄÄN KEHON JA MIELEN HYVINVOINNIN!

Bodycare-harjoitus on lempeä, kehon ja mielen yhteyttä ja hermoston rauhoittumistaitoa vahvistava harjoitus. Harjoitukseen kuuluu läsnäoloharjoitteita, kehon toivomusten kuuntelua, niiden mukaista liikettä ohjaajan tarjoamien vaihtoehtojen pohjalta sekä loppurentoutus. Tunti toteutuu pääosin lattiatasossa, yksilölliset tarpeet pystytään huomioimaan tarkasti!
Harjoituksessa pääset päästämään irti turhista jännityksistä niin kehon kuin mielen tasolla. Rauhoittamalla kehoasi huomaat, miten mielesikin rauhoittuu tämän hetken äärelle. Kehityt kehosi viestien kuuntelemisessa ja opit keinoja itsehoitoosi myös harjoituksen ulkopuolella. Harjoitus tukee mitä tahansa muuta harjoittelumuotoa, lisää arkeesi energiaa ja tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja huomata, mikä juuri nyt on tärkeää.

Elämyspuulla kaikki Bodycare tunnit ovat pienryhmätunteja, joten voit aina saapuessasi esittää toivomuksia tunnin sisällölle – tunnit rakentuvat aina ryhmän tarpeita palvelemaan.

Ohjaajanasi toimii Fysioterapeutti ja LCF Life Coach Maria Kaunismäki
mariakaunismaki.fi (nettisivuilla lisää tietoa Bodycaresta sekä näytevideo.)

Tunnit maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai käteisellä.  Hinta 18€. Voit maksaa myös Smartum- tai Edenred-seteleillä tai -saldolla, sarja- tai lahjakortilla.

Päivä

13.1.2022
Expired!

Aika

17:30 - 18:30

Hinta

18 €

Sijainti

Elämyspuu
Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku
Kategoriat
Maria Kaunismäki

Järjestäjä

Maria Kaunismäki
Puhelin
0505147061
Email
maria@mariakaunismaki.fi
Website
http://mariakaunismaki.fi
QR Code