Elämyspäivä Bergvikin kartanossa

Elämyspäivä Bergvikin kartanossa

Bergvikin kartanon elämykselliset puitteet tarjoavat tiimillenne tilaa pysähtyä ja oivaltaa!

Stressivapaa ympäristö antaa tilaa luovuudelle, luottamukselle ja uuden rakentamiselle. Tunnelmalliset tilat useassa eri rakennuksessa muuntuvat moneen ja luovat päivään inspiraatiota ja vaihtelua sekä mahdollistavat myös turvavälit halutessanne. Uniikit kartanopuitteet on entisöity huolellisesti, 300-vuotista historiaa kunnioittaen. Ainutlaatuinen ympäröivä luonto auttaa päästämään irti arjesta ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja päivän tauottamiseen. Meille on helppo tulla: vain vajaa tunti sekä Turusta että Helsingistä.

Elämyspuun työyhteisövalmentajat ovat mukana rakentamassa inhimillisyydestä työyhteisönne menestystekijää! Kaipaattepa kevyempää tyhy-päivää tai henkilöstöstrategiaan sidottua koulutuksellisempaa sisältöä, Elämyspuun ammattitaitoinen porukka rakentaa päivälle sisällön, jonka avulla pääsette tavoitteisiinne!

Elämyspuun työyhteisövalmennuksiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Bergvikin kartano Elämyspuu

Elämyksiä ja oivalluksia!

Tiimipäivä rakennetaan toiveidenne mukaan koko päivän tai puolen päivän aktiiviseksi tapahtumaksi, joka sisältää konkreettisia harjoituksia, inspiroivia alustuksia ja halutessanne ryhmätyötä toivomanne teeman ympärille.

Päivään voidaan halutessanne sisällyttää myös rennompaa yhteistä tekemistä, vaikkapa virkistävää ulkoilua, elämyksellistä äänimaljarentoutusta tai arkeenkin voimavaroja tuovaa läsnäoloharjoittelua liikkeellä tai ilman.

Päivän voi myös päättää laadukkaaseen illalliseen ja rantasaunaan. Useamman päivän tapahtumaa varten laadukkaat yöpymistilat löytyvät max 12 hengelle.

Pienryhmässä on tilaa kuulla ja tulla kuulluksi, luoda aitoa vuorovaikutusta, luopua vanhasta ja rakentaa uutta

Me Bergvikin kartanossa panostamme laatuun niin palvelussa, elämyksellisen ilmapiirin luomisessa kuin tarjoiluissa

Laatu on taattu jopa 40 hengen ryhmiin saakka, mutta jotta te saisitte kaiken irti päivästänne, suosittelemme suurempien tiimien jakamisen n. 15 hengen päiväryhmiin. Pienemmässä ryhmässä pääsemme nopeammin asian ytimeen luottamuksellisesti ja rennosti. Kaikki tiimin jäsenet pääsevät sanomaan mielipiteensä, oppimaan uutta ja kehittämään turvallisesti itseään ja koko työyhteisöä.Ammattitaitoinen moderaattorimme varmistaa, että mahdolliset eri ryhmien tuotokset yhdistetään koko työyhteisöänne tukeviksi. 

Alkukartoitus yhteyshenkilönne kanssa varmistaa, että tapahtuman sisältö vastaa tarkoin tarpeitanne ja odotuksianne. Valmennuskokonaisuudet on sidottavissa yhteen henkilöstöstrategianne kanssa, eli kerro meille lisää tavoitteistanne ja siitä, minkä toivotte muuttuvan päivän aikana ja sen jälkeen!

Sisältö, tarjoilut ja puitteet suunnitellaan huolellisesti teeman mukaisesti.
Näin päivästänne muodostuu elämys, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen!

Kertoo lisää teidän työyhteisönne tarpeista, niin rakennamme teille tarjouksen unohtumattomasti tiimipäivästä!

Hanna Tähkäaho

Yrittäjä

hanna@elamyspuu.fi

0504136599

Bergvikin kartano

Invenire (Bergvikin kartano)

Patricia Wiklund

Yrittäjä

patricia.wiklund@invenire.fi

0408228848