Äänikylvyt & Mindfulness

Äänikylvyt ja Mindfulness

Viikkotunnit

Äänimaljarentoutukseen pääset meillä viikon päätteeksi joka perjantai kello 17.30

Säännölliset viikkotuntimme ovat kaikille avoimia.  Ryhmäkokomme on 1.6.2020 alkaen 12 henkilöä. 
Yksityistunteja voit omalle porukallesi (3-20 henkilöä) kysellä edelleen hello@elamyspuu.fi. 

Ihanat Elämyspuun tilamme sijaitsee Turussa Kalastajankadulla, Turku Energian tornin takana. Olet lämpimästi tervetullut viikkotunneillemme.

Kaikkien sarja- ja lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2020 loppuun saakka. Eli jos korttisi on vanhentunut aikaisemmin tänä vuonna (2020), olet tervetullut viikkotunneillemme aina vuoden loppuun saakka.

Alla olevasta napista pääset kalenteriin josta löydät kaikki äänimaljarentoutuksemme ja muut hyvinvointitapahtumat.

Nature Sounds -äänimaljarentoutus (60 min)

Pysähdy ja laskeudu viikonloppuun luonnon äänien ja käsin taottujen äänimaljojen saattelemana. Pääset lepäämään omaan tilaasi turvallisesti joogamatolle viltin alle ja antamaan mielesi ja kehosi rentoutua sointukylvyssä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Ihana tapa aloittaa viikonloppu ja päästää irti kaikesta turhasta.

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat ja tyynyn mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa.

Perjantaisin klo 17.30-18.30
Hinta: 15€/kerta .

Syvärentouttava äänikylpy (90 min)

Syvärentouttavat äänikylvyt ovat suosikkituntejamme! 90 minuutin äänimaljarentoutuksen aikana päästät irti kaikesta turhasta, jännityksistä, huolista ja kiireestä. Äänimaljarentoutus tukee hyvinvointiasi äänen väristessä jokaisessa solussasi.
Syvärentouttavat äänikylvyt täydentävät viikkotuntejamme ja ovat kalenterissamme noin kerran kuukaudessa.

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, voit halutessasi ottaa vaikka villasukat ja tyynyn mukaan. Joogamatot ja viltit saat meiltä. Lämpimästi tervetuloa.

Kesto 90 minuuttia, katso ajat kalenterista.
Hinta: 20€/kerta

Tunnit maksetaan tunnille tultaessa joko kortilla tai käteisellä.  Voit maksaa myös Smartum- tai Edenred-seteleillä tai -saldolla, sarja- tai lahjakortilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mindfulness-tunnit tilauksesta ryhmällesi

Pysähdy ja kirkasta mielesi erilaisten pysähtymis- ja mielikuvaharjoitusten avulla. Pääsi sisäinen kaaos ehkä helpottuu ja kirkastat omat prioriteettisi. Lähdet olohuoneestamme taatusti energisempänä ja läsnäolevana. Tunnit räätälöidään ryhmäsi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Mindfulness on tietoista, hyväksyvää läsnäoloa. Mindfulness-taitoja harjoittamalla pystyt muun muassa hallitsemaan stressiä paremmin ja huomaat elämäsi keventyvän ja ilon lisääntyvän.

Vaikka mindfulness-harjoitus tehdään aina yksin, suosittelemme testaamaan, miten koko yhteisön ilmapiiri voi muuttua tiimin läsnäolotaitojen karttuessa!

Kaikki tuntimme osoitteessa Kalastajankatu 1b, 20100 Turku