3 askelta kevyempään arkeen

Valtaako median lietsoma levottomuus mielesi?

Tässä poikkeustilassa, josta on muodostumassa se paljon puhuttu uusi normaali, oman mielen hallinta on yksi tärkeimmistä omaa ja lähipiirin hyvinvointia parantavista keinoista. Tämän vuoksi rakensimme sinulle työkirjan, jonka harjoitusten avulla toivomme, että pääset lähemmäs kevyttä, iloista ja onnellista arkea. 

ÄRSYKETULVA LISÄÄ STRESSIÄ

Mitä stressaantuneempi olet, sitä enemmän kehosi ja mielesi kiinnittää huomiota signaaleihin, jotka kertovat mahdollisesta vaarasta. Stressiä saa purettua monin pienin keinoin, mutta mitään taikanappulaa välittömään stressinpurkuun ei ole. 

Työkirjamme kolme käytännön vinkkiä on helppo ottaa arkeen, vaikka yksi kerrallaan. Kokeile myös työkirjan mukana tulevaa ohjattua harjoitusta, joka säännöllisesti kuunneltuna saa hermostosi taatusti tasapainoisempaan tilaan.

SE, MIHIN KESKITYT, KASVAA

Täydellistä elämää ei olekaan ja toki tämän hetkinen poikkeustila valtaa meidän kaikkien mieltä ainakin välillä. Kaikkien poikkeusjärjestelyiden taustalla arki, eli elämä rullaa eteenpäin ja meistä itsestämme on kiinni se, mihin keskitymme. 

Uhkiin keskittymällä alamme nähdä niitä entistä enemmän ympärillämme, positiivisuuteen keskittymällä taas ilo lisääntyy. Uhkia ei toki ole syytä lakaista maan alle, mutta niitä ylikorostamalla eivät uhkat myöskään vähene. Kun voit itse hyvin, olet valmiimpi kohtaamaan ne mahdollisesti eteen tulevat negatiiviset asiat täysissä voimissa.    

Työkirjan vinkeillä pääset suuntaamaan fokustasi asioihin, jotka rakentavat sinulle hyvinvointia!

MIHIN SUUNTAAT SEURAAVAKSI?

Poikkeustila saattaa tuoda mukanaan jotain hyvääkin! Pieni, pakollinen pysähtyminen saattaa tuoda esiin asiat, joihin olet elämässäsi tyytymätön ja toisaalta uuden suunnan, jota kohti päätät alkaa kulkea. 

Työkirjamme harjoituksilla pääset pysähtymään myös omien arvojesi äärelle ja rakentamaan tulevaisuutta, joka näyttää ehkä enemmän oman näköiseltäsi.

LATAA TYÖKIRJA

Työkirjan saavat kaikki hyvinvointikirjeemme vastaanottajiksi rekisteröityneet. Vinkkaa kirjeestä kaverille, joka voisi työkirjasta hyötyä myös! Hyvinvointikirjeemme voi tilata suoraan nettisivujemme etusivun alalaidasta www.elamyspuu.fi.  

Toivomme, että työkirjamme avulla pääset lähemmäs kevyempää, iloisempaa ja onnellisempaa arkea! 

Lämmöllä, 

Jonna ja Hanna 

Jaa:

Viimeisimmät artikkelit

Informaation jakamista vai aitoa kohtaamista?

Viestintä on asia, jossa monissa organisaatioissa on ainakin henkilöstökyselyjen mukaan suurimmat haasteet. Kyse ei nykyään ole useinkaan informaation puutteesta vaan ennemminkin infoähkystä ja siitä, että

10 VINKKIÄ ETÄTYÖAPATIAN TORJUNTAAN

Trendisana ihastuttaa ja vihastuttaa. Onko ilmiö todellinen ja saako sitä mitenkään kuriin? Vai pitääkö vain odottaa ja sinnitellä, kunnes päästään takaisin toimistolle saman kahvipöydän äärelle? 

Onks motii? TESTAA!

Jaksaminen ja motivaatio hyvinvoinnin ja tuottavuuden kulmakivinä.  Jaksanko motivoitua? Motivoidunko jaksamaan? Näitä kysymyksiä pohtii varmasti moni tällä hetkellä sekä yksityiselämässä että osana työyhteisöä. Poikkeustila on

VAHVA MIELI AUTTAA POIKKEUSTILAN YLI

Pysyvä hyvinvointi rakentuu sisältä päin Poikkeustila, uusi normaali. Kaksi kirottua, meidän jokaisen elämään syöpynyttä termiä. Media puskee tauotta uutisia uusista tartunnoista ja rajoitteista. Syyllistää, uhriuttaa,